imrenc
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 9 |
|
fevziburada
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 30 |
|
imrenc
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 9 |
|
vortex
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
|
KurşunKalem
Konu Sayısı: 11 Mesaj Sayısı: 103 |
Bu güzel başlık için teşekkürler. Genellikle sağlık, moda, kişisel bakım ve güzellik, teknoloji kategorilerinde makaleler yazıyorum. Ayrıca birçok kategori için makale yazdığım olmuştu. Ancak ilk üye olduğum günden beri, 'haftalık istatistikler' bölümünü hep kontrol etmişimdir. Bu vesileyle ilgi gören ve en çok satışın yapıldığı kategorileri öğrenmek mümkün oluyor. Bu site üzerinde yazarlık yaptığım için mutlu olduğumu da belirtmek isterim. Çok şükür alıcılar ve yazar arkadaşlar ile seviyeli iletişimler kurma şansım oldu. Elimden geleni yaparak, eleştiri yerine memnuniyet mesajları almak beni hep mutlu etti.
Birkaç aydır ciddi bir alerji nedeniyle hastaneden evime dönememiştim. Bugün yeniden geri dönüş yapıp, sizleri görebildiğim için sevinçliyim. Hem bunu belirtmiş olmak hem de yazılacak hazır makaleler hakkında fikir edinilmesi adına, 'haftalık istatistikler' bölümünün ara ara makale yazarları tarafından incelenmesi gerektiğini yazmak istedim. |
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Geçmiş olsun Samet, seni aramızda tekrar görmek güzel :) Evet Samet'in dediği gibi genel olarak en çok hangi kategori satılmış istatistikler bölümünden görebilirsiniz.
|
KurşunKalem
Konu Sayısı: 11 Mesaj Sayısı: 103 |
|
yzartrgg
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 2 |
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
|
toyamak
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 4 |