ozlemsena
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 4 |
|
Fatih137
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 75 |
|
Moderatör
Konu Sayısı: 20 Mesaj Sayısı: 67 |
@ozlemsena hazırlayabilirim değil hazırlayıp satışa koymanız lazım.
Bu mesaj Moderatör tarafından 25.06.2019 21:56:52 tarihinde değiştirildi. Talep Edilen Konular✔ Ekonomi, Finans İçerikleri Şuan Hiç makale kalmadı o kategoride |
ozlemsena
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 4 |
|
Fatih137
Diyet, sağlık, teknoloji, arabalar ve kişisel gelişim konularında güncel makaleler yükledim. Ayrıca farklı konularda yazdığım İngilizce makalelerim de mevcut. Dilerseniz göz atabilirsiniz. Mümkün olduğu kadar daha sık makale yüklemeye çalışıyorum artık. Birkaç gün içinde özellikle borsa, forex, teknoloji, diyet ve sağlık konularında yeni makaleler yüklemeyi düşünüyorum. Madde madde yazmayı daha çok sevdiğim için makalelerim ortalama 5-10 başlıktan oluşan onedio tarzı makaleler oluyor. İlgilenen kişiler olursa genel başlıklar üzerine farklı yazılar için ulaşabilirsiniz. Örneğin isteğe bağlı olarak borsada kazanmanın 10 yolu, forexte trade için bilinmesi gerekenler, Akdeniz diyeti nasıl yapılır, xxxx hastalığı nasıl önlenir, tedavisi vs. gibi genel yazılar yazabilirim. Herkese iyi günler. :)
|
mersan4554
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 3 |
Sağlık, Diyet, Teknoloji, Endüstri, Sinema&TV, Eğitim, İngilizce, Kripto Para, SEO, Oyun gibi birçok kategoride özgün ve sitenize trafik kazandıracak hazır makaleleri profilimden inceleyebilirsiniz.
Bu mesaj mersan4554 tarafından 06.07.2019 16:23:30 tarihinde değiştirildi. Sebep:GÜNCELLEME MAKALE KONULARI: 5G Teknolojisi Youtube Üzerinden SEO Nasıl Yapılır? Kripto Para ‘’Bitcoin’’ Nedir ? Demans Hastalığı Endüstri 1.0'dan Endüstri 5.0'a ( Sanayi Devrimleri) Samsung Galaxy Modellerine Format Nasıl Atılır? İngilizce Nasıl Öğrenilir? Bulut Depolama Teknolojisi Sonuca Dayalı Eğitim ile Eğitim Kalitesini ve Öğrenci Başarısını Geliştirmenin 15 Yolu Zeytinyağının Sağlığa 9 Faydası Alkolün Vücut Üzerindeki Etkileri Kripto Para Nedir? Nasıl Oluşturulur? Yüksek Kolesterol Nedir? Etkili Bir TV Reklamı Yapmanın 10 Adımı Elma Sirkesinin Sağlığa 10 Yararı 12 Haftalık Planda Kilo Vermenize Yardımcı Olacak 12 Tavsiye Stresle Başa Çıkmanın 4 Yolu ( Stres Yönetimi) PUBG Hakkında En Geniş Makale (AÇIKLAMAYI OKUYUNUZ.) Yedikleriniz Dişlerinizi Nasıl Etkiler? Yapay Zeka ve Kullanım Alanları |
snr.expert
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 5 |
Yakında teknoloji konusunda da kalmazsa şaşırmam. Bunu söylememin sebebi şu. Teknoloji her geçen gün gelişiyor ve çoğu makale elde kalıyor. Örnek olarak benim elimde iki adet teknoloji makalesi var hala satılmadı. :) Teknoloji içeriği yazarken çekingen kalıyorum açıkçası.
Bu mesaj snr.expert tarafından 07.07.2019 16:14:35 tarihinde değiştirildi. |
Fatih137
Aynen bir süre önce teknoloji yazılarını alan çoktu. Neredeyse 24 saat içerisinde hepsi satılıyordu. Bu aralar neden bilmem pek satılmıyor.!! Üstelik sürekli gelişen bir sektör olunca özellikle de teknoloji haberine dayalı yazınca, satılmayan yazı elde kalıyor malesef:) Bu nedenle artık daha seçici ve daha genel teknoloji yazıları yazmak gerek sanırım..
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
|
Dilruba.t
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 21 |