Moderatör
![]() Konu Sayısı: 20 Mesaj Sayısı: 67 |
Merhaba arkadaşlar,
Bu mesaj Destek tarafından 03.02.2019 23:39:11 tarihinde değiştirildi. Sebep:Düzenleme her ay Top 10'a giren arkadaşlarımıza farklı hediyeler vereceğiz. Top 10 Haziran 2018 ile başlıyoruz. Katılım için herhangi bir işlem yapmanız gerekmiyor. Satışını yaptığınız hazır makale ve siparişlere eklediğiniz makale sayıları baz alınacaktır. TOP 10 NEDİR? TOP 10 bulunduğunuz ay içerisinde her ayın 1'inden ayın son gününe kadar geçen sürede toplam satışını yapmış olduğunuz hazır makale ve aldığınız siparişlere eklediğiniz makalelerin toplamından elde edilen skorun listelenmesiyle oluşmaktadır. Bugüne kadar yapılmış Top 10 ÖdülleriHaziran Top 10 Ödülleri
ARALIK Top 10 Ödülleri (1 Ocak 2018'de açıklanacak)
Güncel Top 10 listesine ana sayfadan ulaşabilirsiniz. Saygılarımla, |
veysi72
![]() Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 8 |
|
iyimakale
Yönetici ![]() Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
|
veysi72
![]() Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 8 |
|
Arşivci
![]() Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 29 |
Sadece satış yapılan makaleler mi? Siparişler için de geçerli mi? Siparişlerden hazır makale eklemeye vaktimiz olmuyor.
Düzenleme: İlk mesajı dikkatli okuyunca siparişlerin de geçerli olduğunu anladım. Kusura bakmayın. Ramazan halleri... :)
Benim gibi takılanların görmesi için yorumu silmiyorum.
Bu mesaj Arşivci tarafından 04.06.2018 11:39:23 tarihinde değiştirildi. |
iyimakale
Merhaba @arşivci evet makale ve siparişler için geçerlidir. Adil olması açısından satış sayısı değil toplam kelime toplamları baz alınmaktadır. Sonucta 200 kelimelik işle 1000 kelimelik iş bir değil =)
Herkese başarılar dilerim.
Bu mesaj iyimakale tarafından 04.06.2018 11:49:40 tarihinde değiştirildi. |
Arşivci
![]() Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 29 |
|
iyimakale
|
msenel
![]() Konu Sayısı: 17 Mesaj Sayısı: 50 |
Top 10 guzel bir uygulama tesvik acisindan. Ancak yeni yazarlar acisindan soyle bir problem oldugunu dusunuyorum. Ozellikle uzun suredir burda yazan ve taninmis yazarlara surekli isme siparis cikmasi bana bu yarismada haksiz rekabetmis gibi geliyor tabi bu beim fikrim bu konuda bir sart konulabilirmi bilemiyorum simdiden tum yazarlarimiza basarilar diliyorum
|
capacino
![]() Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 6 |