iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
@efeebi kendini geliştirmeye devam et 18 yaşını doldurduğunda tekrar başvuru yaparsın.
|
safatacan26
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
Ben Safa Atacan. 10 Şubat 1990 Eskişehir'de doğdum ve Eskişehir'de yaşamaktayım. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi işletme mezunuyum. İnşaat ve Emlak işiyle uğraşıyorum. 2 yıldır içerik üretmekdeyim. Yeni araştırmalar yapmayı ve bilgiler öğrenmeyi seviyorum, Ekstra kazanç sağlamak için iyimakale.com'u tercih ettim.
|
herr_ahmets
|
Destek
Yönetici Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 8 |
Merhaba herr_ahmets,
öncelikle kimlik doğrulama işlemi yapmalı ve yazarlık başvurunuzu iletmelisiniz. https://www.iyimakale.com/yazarlikbasvurusu |
asli27
Konu Sayısı: 7 Mesaj Sayısı: 40 |
merhaba arkadaşlar son bir haftadır yeni eklenen sipariş ve hazır makalelerde kopya içerik sayısı artınca bu yazıyı yazmaya karar verdim. Aramıza yeni katılan arkadaşlar başta olmak üzere makalelerini özgünlük kontrolü yapıp koyabilirler mi? özgünlük yaptım az kopya içerik çıktı gibi cevaplar alıyorum. az kopya içerik değil 0 kopya içerik arıyoruz. Şimdiden teşekkür ederim. herkese iyi çalışmalar.
|
unflix
Merhaba 16 Yaşındayım öğrenciyim. Mart ayından beri 3 siteye makale girişi yaptım. Başvurumda belirttiğim konuların dışında herhangi bir bilgim yok. fakat işaretli konular hakkında detaylı araştırmamı yapıp yazılar düzenleyebilirim. bir çok siteye adsense onayı aldıracak seo uyumlu yazılar ekledim. Ana kategorim Siyaset ve Politika'dır.
|
fulya75
Konu Sayısı: 7 Mesaj Sayısı: 52 |
|
asli27
|
fulya75
Konu Sayısı: 7 Mesaj Sayısı: 52 |
Onay verildi. Siteye yazılarımı eklemeye başladım. Bilgilendirme için teşekkür ederim :) asli27
|
asli27