DeRozan10
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 6 |
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
@DeRozan10 Başvurunuz kabul edildi. Sistemde değişiklik yapılacağından yazar alımlarını kısa bir süreliğine durdurduk.
Konuyla ilgili duyuru yapacağız iyi çalışmalar dileriz. |
DeRozan10
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 6 |
|
burakcansrn
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
|
canergok
Merhabalar Ben Caner GÖK. 25 yaşındayım evliyim, Aileme bakmak ve aile ekonomisine katkıda bulunmak için ayrıca editörlük yapmaktayım. Tercih ettiğim kategoriler de başarılı olduğuma inanıyorum genel olarak kategorileri seçip kimseyi mağdur etmek istemem asla. Bu yüzden iyimakale.com aracılığı daha iyi makale satışları yapacağımı düşünüyorum. Saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. |
oktykara
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 4 |
Merhaba, Yazarlık için yaptığım başvurunun ne zaman sonuçlanacağı hakkında bilgi almak istiyorum. Başvuru süreci biraz karmaşık gibi görünüyor, bu nedenle açıkçası başvurumun ve gönderdiğim örnek makalenin tarafınıza ulaşıp ulaşmadığından da emin değilim. Bu konuda bilgilendirirseniz çok memnun olurum. Bu sayede eksik veya hatalı bir yol izleyip izlemediğimi öğrenir ve buna göre süreci takip ederim. Geri dönüşünüz için şimdiden teşekkür ederim Saygılarımla. |
ugur
Konu Sayısı: 10 Mesaj Sayısı: 65 |
oktykara
Başvurunuzu yaptıysanız beklemeniz gerekmektedir. Başvurular en hızlı şekil de değerlendirilir. Makale mutlaka ulaşacaktır, şimdilik bekleyin yakında dönüş sağlanacaktır. |
oktykara
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 4 |
|
ilknura
|
asli27
Konu Sayısı: 7 Mesaj Sayısı: 40 |
merhaba yazarlık onay süreci bilgilendirilmesi tarafınıza yapılmıştır. hazır makale yüklemesi yaparak değerlendirme sürecini bekleyebilirsiniz. yoğunluk olması durumunda süre bir miktar uzayabilir. bununla ilgili destek birimi ile ya da editör arkadaşlar ile iletişime geçebilirsiniz. iyi günler :)
|