autprog
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 13 |
|
Erhan05
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 30 |
Merhaba, autprog
Bayan arkadaşlarımıza saygısızlık yapan ve üye olur olmaz iletişim bilgilerini paylaşan üyelerin hesapları kapatılmış olup, yeni üyelikler için tekrar davetiye sistemine geçilmiştir. Davetiye alabilmek için kısa öz geçmişiniz ve en az 1 adet içeriğiniz ile birlikte başvurunuzu iletmelisiniz. İletişim: basvuru@iyimakale.com https://www.iyimakale.com/forum/topic/yazar-basvurularinda-yapilan-degisiklik-hk-/15266/lastpage |
Yasinarslantr
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 7 |
|
hasancinar3
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
Merhaba,
Ben Hasan, 18 yaşındayım liseden mezun oldum ve üniveriste sınavına hazırlanıyorum. Teknolojiye ilgim oldukça yüksektir. Her pazartesi "Gelişim Deposu" web sitesinde kişisel gelişim, girişimcilik, genel kültür, psikoloji alanlarında makale yayınlıyorum. (@gelisim.deposu) instagram adresinde aktif olarak öneriler almaktayım. Onları dikkate alarak içeriklerimi hazırlıyorum. İyi makale yazdığımı düşünüyorum. Yazı yazmayı ve kitap okumayı aşırı derecede çok seviyorum. |
brk_dms
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 2 |
16 yaşında Anadolu lisesinde okuyan bir öğrenciyim amacım kendimi Türkçe dilinde geliştirerek yazılar yazmak ve ek olarak küçük ücretler ile harçlığımı çıkarmak umarım en kısa zaman içinde başvuru süreciniz geri açılır.
Bu mesaj brk_dms tarafından 18.02.2020 18:58:16 tarihinde değiştirildi. Sebep:noktalama işareti hatası |
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
@brk_dms 18 yaş altı yazar alamıyoruz maalesef.
|