bkonu
Konu Sayısı: 13 Mesaj Sayısı: 27 |
|
kafka
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 9 |
|
SaidThat
Konu Sayısı: 16 Mesaj Sayısı: 107 |
|
mstkrcgl
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 4 |
Bugün, yaklaşık 5000 kelimelik makale yazdım, tahminen 3 saat civarında. Fakat bu oranın sabit olma şansı yok bence. Makalenin konusu ve yazım dili, akıcı yazım için oldukça önem teşkil ediyor. Kişinin yetkin olduğu konuda çok daha fazla kelimeyi hemen hemen aynı zaman aralığında yazabileceğini düşünüyorum.
|
Makale Master
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
|
firstirem
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 3 |
yazmak benim için o kadar albenisini yitirmemiş bir eylem ki , ne kadar yazsam da asla kopamayacağım bir hayalim:) E durum da bu iken tüm vaktimi , bir günümü (özellikle haftasonları) yazmaya ayırabiliyorum, kafamı bilgisayardan kaldırdığımda bir bakmışım gün akmış gitmiş :)
şu an niye böyle bir açıklama yaptım tam emin değilim , düşüncelerimi paylaşmak istedim galiba :))) bu arada herkese iyi çalışmalar |
Rene Bey
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 9 |
Açıkçası ben bu konuda oldukça keyfi ve sakin davranıyorum. Yani ticari bir süratlilik bir ivme kazandıramadım kendime bilmiyorum neden. Gerçekten ilgili olduğum ve tecrübe ettiğim konularda yazmak gibi maalesef size para kazandırmayacak bir huyum var. Bunu aşmaya çalışıyorum şimdi. Yani illa o yazıyı yazarken anılarımdan bir şeyleri çekip çıkarmam hatırlamam lazım ki konsantre olayım. Böyle olmaz ki bu. Piyasada ki en iyi USB speaker'ler başlıklı bir makale yazamayacakmıyım ben internetten biraz araştırıp alım oranına yorumlara göre ürünleri listeleyip tarafsız bir liste çıkartamayacak mıyım
|