1 Günde Maksimum Kaç Kelime Yazdınız?
bkonu

Konu Sayısı: 13
1 Günde Maksimum Kaç Kelime Yazdınız?
8 yıl önce
Rekorunuz nedir ve ne kadar sürenizi aldı

kafka

Konu Sayısı: 2
8 yıl önce
Uzun zaman önce 8000 kelime yazmıştım. Tam kaç saat sürdü hatırlamıyorum ama günümün çoğu buna gitmişti. Sonrada uyumuştum. Ciddi anlamda içim sıkılmıştı yazmaktan. Ama dayanıp yazmıştım. 
SaidThat

Konu Sayısı: 16
8 yıl önce
Elimizde siparişle sizin ki gibi olsa rekor denemeleri yapacağız.  Asıl olan zamanında özenli bir şekilde imlaları ile temiz işler çıkarmaktır diye düşünüyorum acizane...
mstkrcgl

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
Bugün, yaklaşık 5000 kelimelik makale yazdım, tahminen 3 saat civarında. Fakat bu oranın sabit olma şansı yok bence. Makalenin konusu ve yazım dili, akıcı yazım için oldukça önem teşkil ediyor. Kişinin yetkin olduğu konuda çok daha fazla kelimeyi hemen hemen aynı zaman aralığında yazabileceğini düşünüyorum. 
Makale Master

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
15.000 KELİME BELKİ DAHA FAZLA :) HIZIMI ALAMADIĞIM ZAMANLAR OLUYOR.
firstirem

Konu Sayısı: 1
7 yıl önce
yazmak benim için o kadar albenisini yitirmemiş bir eylem ki , ne kadar yazsam da asla kopamayacağım bir hayalim:) E durum da bu iken tüm vaktimi , bir günümü (özellikle haftasonları) yazmaya ayırabiliyorum, kafamı bilgisayardan kaldırdığımda bir bakmışım gün akmış gitmiş :) 
şu an niye böyle bir açıklama yaptım tam emin değilim , düşüncelerimi paylaşmak istedim galiba :)))
bu arada herkese iyi çalışmalar
Rene Bey

Konu Sayısı: 1
7 yıl önce
Açıkçası ben bu konuda oldukça keyfi ve sakin davranıyorum. Yani ticari bir süratlilik bir ivme kazandıramadım kendime bilmiyorum neden. Gerçekten ilgili olduğum ve tecrübe ettiğim konularda yazmak gibi maalesef size para kazandırmayacak bir huyum var. Bunu aşmaya çalışıyorum şimdi. Yani illa o yazıyı yazarken anılarımdan bir şeyleri çekip çıkarmam hatırlamam lazım ki konsantre olayım. Böyle olmaz ki bu. Piyasada ki en iyi USB speaker'ler başlıklı bir makale yazamayacakmıyım ben internetten biraz araştırıp alım oranına yorumlara göre ürünleri listeleyip tarafsız bir liste çıkartamayacak mıyım 
Yanıt Yaz