100 Adet 150-200 Kelimelik Makale İhtiyacımız Bulunmaktadır.
Lerze

Konu Sayısı: 1
100 Adet 150-200 Kelimelik Makale İhtiyacımız Bulunmaktadır.
9 yıl önce
Öncelikli olarak buradan bir kaç arkadaş ile anlaşamama sorunu yaşıyoruz bazı durumlarda. Bunun için lütfen detayları ile konuyu okuyunuz. 
Bu işimiz sadece başlangıç olmaktadır. Eğer ki yazımda sıkıntı olmazsa, devamlı çalışma olacaktır. 
------------
100 Adet 150-200 kelime arası makale fiyat tekliflerinizi bekliyorum. Makaleler ortalama 150 kelime olacaktır. Lakin konu devam ederse 200 kelimede olabilir. Ama fiyatı sizden 150 kelime olarak bekliyorum.
Bu işten toplamda 500 Adet yazılacaktır. Ancak iş sadece Bir kişiye verilecektir. 
Makale içeriği : kurye taşımacılığı, moto kurye, acil kurye, evrak kurye vb. olmaktadır. Tüm detayları verilecek ve günlük olarak paketli haliyle makaleler gelecektir. 
Not : iş basittir ve kolaylıkla yazılabilir. 150 kelimelik yazı 5 dakikanızı almaz. Bu yüzden lütfen uçuk teklifler vermeyiniz. Ayrıca ister adet teklifi verin, isterseniz 100 makale teklifi verebilirsiniz. İş başlangıcı ile birlikte, ilk 30 makale sonrası 60 makale ödemesi yapılır. Kalanı iş sonunda hesabınıza geçer. Kesinlikle kontroller yapılacaktır.

acur58

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
Pm alabilir miyim?
sedef92

9 yıl önce
Merhaba
Haliç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. Freelance olarak blog yazarlığı ve web site tasarımı yapıyorum. İletişime geçerseniz sevinirim.
merveee

9 yıl önce
Ben yazabilirimm pişman olmazsiniz makale başı 5tl
Bu mesaj merveee tarafından 27.07.2015 21:32:10 tarihinde değiştirildi.
argonunfatihi

Konu Sayısı: 3
9 yıl önce
Arkadaşlar yaptıklarınızı herkes yapıyor. 150 kelimelik bir makaleye 5 tl istenmesinin ne kadar mantık dışı olduğunu düşünürken diğer yandan verilen makale içeriklerinde 500 makaleyi nasıl tek kişinin cümleleri değiştirerek tekrar tekrar pazarlamak istemesini fark ettim. Doğrusu, bu kadar anlamsız anlatan birine karşı işi bilen varsa şimdiden kolay gelsin. :)

Suç-i lisan eylemişsek affola. ( Eleştiri kaldıramayan bizden değildir. )

:)
Bu mesaj argonunfatihi tarafından 28.07.2015 10:33:30 tarihinde değiştirildi. Sebep:Yanlış anlaşılma olmaması isteğiyle
okuryazar

Konu Sayısı: 4
9 yıl önce
Zamanında part-time bir kargo firmasında çalışmış bir kişi olarak 2,5TL'ye gönlünüzü rahat ettirecek tarzda sözkonusu makalelerinizi yazarım. İyi günler.
muhammethanifi

Konu Sayısı: 2
9 yıl önce
100 makale 225 tl
almira_3

9 yıl önce
Merhaba 100 makaleyi tanesi 1.5 liradan 150 liraya yazabilirim. İsterseniz özel olarak mesaj atabilirsiniz. 
isadincer

9 yıl önce
yazabilirim makale başı 3 tl
Bu mesaj isadincer tarafından 31.07.2015 16:02:22 tarihinde değiştirildi.
gazihanyengil

Konu Sayısı: 1
9 yıl önce
Sizinle çalışmak isterim Pm attım. Makalelerimde dikkat ettiğim noktalar işinizi kolaylaştıracaktır.
Yanıt Yaz