Lerze
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 1 |
Öncelikli olarak buradan bir kaç arkadaş ile anlaşamama sorunu yaşıyoruz bazı durumlarda. Bunun için lütfen detayları ile konuyu okuyunuz.
Bu işimiz sadece başlangıç olmaktadır. Eğer ki yazımda sıkıntı olmazsa, devamlı çalışma olacaktır. ------------ 100 Adet 150-200 kelime arası makale fiyat tekliflerinizi bekliyorum. Makaleler ortalama 150 kelime olacaktır. Lakin konu devam ederse 200 kelimede olabilir. Ama fiyatı sizden 150 kelime olarak bekliyorum. Bu işten toplamda 500 Adet yazılacaktır. Ancak iş sadece Bir kişiye verilecektir. Makale içeriği : kurye taşımacılığı, moto kurye, acil kurye, evrak kurye vb. olmaktadır. Tüm detayları verilecek ve günlük olarak paketli haliyle makaleler gelecektir. Not : iş basittir ve kolaylıkla yazılabilir. 150 kelimelik yazı 5 dakikanızı almaz. Bu yüzden lütfen uçuk teklifler vermeyiniz. Ayrıca ister adet teklifi verin, isterseniz 100 makale teklifi verebilirsiniz. İş başlangıcı ile birlikte, ilk 30 makale sonrası 60 makale ödemesi yapılır. Kalanı iş sonunda hesabınıza geçer. Kesinlikle kontroller yapılacaktır. |
acur58
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 6 |
|
sedef92
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 2 |
|
merveee
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 4 |
|
argonunfatihi
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 27 |
Arkadaşlar yaptıklarınızı herkes yapıyor. 150 kelimelik bir makaleye 5 tl istenmesinin ne kadar mantık dışı olduğunu düşünürken diğer yandan verilen makale içeriklerinde 500 makaleyi nasıl tek kişinin cümleleri değiştirerek tekrar tekrar pazarlamak istemesini fark ettim. Doğrusu, bu kadar anlamsız anlatan birine karşı işi bilen varsa şimdiden kolay gelsin. :)
Bu mesaj argonunfatihi tarafından 28.07.2015 10:33:30 tarihinde değiştirildi. Sebep:Yanlış anlaşılma olmaması isteğiyle Suç-i lisan eylemişsek affola. ( Eleştiri kaldıramayan bizden değildir. ) :) |
okuryazar
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 25 |
|
muhammethanifi
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 9 |
|
almira_3
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 7 |
|
isadincer
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
|