100 Adet 150-200 Kelimelik Makale İhtiyacımız Bulunmaktadır.
ulu

Konu Sayısı: 1
9 yıl önce
Merhaba,
150 kelimeden oluşan bir makaleyi 1,5 TL'den yazabilirim, sizin talebiniz kadar sayıda ve günlük olarak.
Saygılarımla.
Prof

9 yıl önce
100 adet makaleyi 250 tl'ye yazarım. 
reyna

Konu Sayısı: 2
9 yıl önce
Merhaba istediğiniz konuyla ilgili yardımcı olabilirim ücretim kelime olarak 0,01 Krş kelima başı yani 200 kelimeli bir makaleyi 2 TL ye yazarım.
iskeltan

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
meraba 100 makaleyi 150 tl den.  yazarım ve seri sekilde teslim ederim pişman olmazsınız ?
whatshapdan ulasabilirsiniz : tel : 05462050761
Alozceyu

9 yıl önce
equity_of_gothic@hotmail.com mail yoluyla iletişime geçebilrisiniz. Düzenli olarak yazar memnun kalırsınız. Sipariş ve anahtarları verirseniz günlük olarak siparişlerinizi telsim edebilirim. Memnun kalmadığınız siparişleri de düzenleyip tekrar yazabilirim. Fiyat konusunda anlaşabiliriz. 
TequilaBlanco

9 yıl önce
Pls stop horting this topics.
mühendis Burcu

9 yıl önce
merhabalar 100 makaleyi 150 TL ye yazabilirim hızlı ve kaliteli yazmaktayım ilgilenirseniz sevinirim.
tugcederyatoy

9 yıl önce
tamamen özgün ve opsiyonu güzel cümleler ile makalelerinizi yazabilirim. edebiyat bölümü öğrencisiyim. sitelerinize, dergi yahut gazetelerinize yakışacak makaleler için  bana ulaşmanızı öneririm. 
Rene Bey

9 yıl önce
Beş Sene motosikletli kurye olarak çalıştım, bahsettiğiniz konu başlıklarıyla ilgili her türlü deneyime bilgiye kaynağından sahibim. Hızlı evrak kuryeliği, fast food kuryeliği vb. lojistik ve motosikletle ilgili ciddi anlamda yazabilecek tecrübem var. Ancak aradığınız google search anahtar kelimeler ve tıklamadan ibaret kes yapıştır yazılarsa ben uygun değilim. Gerçekten kalıcı, bilgilendirmeye yönelik yazılar arayışındaysanız görüşelim. 100 makaleyi 300 TL den yazabilirim. 
seatleon07

9 yıl önce
Pm bekliyorum 100 makalesi 1 TLden anlaşabiliriz.
Yanıt Yaz