ugur
Konu Sayısı: 10 Mesaj Sayısı: 65 |
|
Yk38
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 32 |
300 liraya 2500 kelimelik tez mı yazdırmaya çalışıyorsun. İnsan utanır ya gerçekten dayanamayacağım artık, adam ciddi ciddi 300 liraya tez yazdırmaya çalışıyor, bir de üstüne Google dan bulamayacağınız bilgiler zaten diyor. Keriz mı arıyorsun dalga mı geciyorsun insanlarla. Gerçi bir şey değiştirmeyecek, burada bu teklifi kabul eden adam ya tez yazamaz ya hayrına yapar, paran çöpe gitmiş olur, üstüne mecbur kalıp 3000 liraya yazdırırsın o tezi de insan aklıyla dalga geçmek neymiş görürsün.
|
ugur
100 Kelimesini 4 TL'ye yazan var ama sen yinede bir bak derim bionluğa :D öyle gelip burada bilip bilmeden laf yapmak çok kolay
Bu mesaj ugur tarafından 03.12.2019 11:54:53 tarihinde değiştirildi. Ayrıca bu kimi ne kadar alakadar ? istediğim fiyata yazdırırım :) Google'dan bulayamacağı için de zaten tam teşekkül kaynak veriyoruz :) keriz aramıyoruz rahat ol 12 TL bu kaynakça ile fazla bile o kalitede yazacak editör birini tanımıyorum. Ayrıca iş iyimakale dışında verildi ve yazara 750 TL gibi bir rakam ödemesi yapılacak :) Bence siz fazla fiyatlar düşünerek karşınızdakini keriz yerine koymayın ;) (Sadece istatistiklerin olduğu bir tez istedik ve zaten tüm kaynakları sağladık kendisine. 1-2 Günde basitçe hazırlayabileceği bir şey. Hatta o kadar süreceğini bile sanmam) |
ugur
|
Yk38
Kardeş bionluk da 10 liraya özgün logo tasarımı yapan da var. Bana en uç örneği verip de saçma sapan kıyaslama yapma.
Ayrıca site dışında ''sadece istatistiklerin olduğu, tüm kaynakların sağlanmış olduğu, 1-2 günde basitçe hazırlayabileceği" tez için neden 750 lira veriyorsun. Madem kaynağı verdin basitçe hazırlayacak arkadaşa neden 300 lira vermiyorsun da burada 300 liraya adam kerizlemeye çalışıyorsun.
|
ugur
@Yk38 Yalnız mail buradan bir yazardan geldi :) Burdan bir yazara verdik ancak bunu yönetim istediği için arkadaşla kişisel olarak iletişim kurduk.
|
Yk38
|
ugur
|
Yk38
|
ugur