356 kelimeye 2,52 kredi
kadir

Konu Sayısı: 11
356 kelimeye 2,52 kredi
8 yıl önce
Merhabalar, sayın site yöneticilerine merak ettiğim bir konuda soru sormak istedim. Aynı sorunu yaşayan diğer arkadaşlar da var mı merak ediyorum. 356 kelimelik bir makale satışından 2,50-2 kredi yani 2,52 lira kazanmış bulunuyorum. Bu fiyat çok düşük değil mi? 100 kelime 1.00 liradan çok daha düşük bir oran bu.  Siz ne dersiniz?
Ayrıca ödeme limitinin 25 lira olması da kötü. Yaklaşık 3560 kelime yazacağım ki 25 lira kazanayım.
Ödeme limitini 15 liraya çekerek ve makale fiyatını biraz üste alarak çok daha fazla sirkülasyon sağlanabilir diye düşünüyorum.

Saygılarımla...
Bu mesaj kadir tarafından 18.10.2016 16:32:31 tarihinde değiştirildi.
eftemur

Konu Sayısı: 1
8 yıl önce
site kazandığın miktardan kesinti yapıyor.
kadir

Konu Sayısı: 11
8 yıl önce
Ben kesinti yapmasın demiyorum- site kazanmalı ki biz de kazanalım. Yani 3 bana 1 sana hesabı olmasa daha iyi olur diyorum.
eftemur

8 yıl önce
ya tabi bende ilk başta şok olmuştum ama bu konuda yapıcak bişey yok kardeşim. el mahkum :)
eftemur

8 yıl önce
ya tabi bende ilk başta şok olmuştum ama bu konuda yapıcak bişey yok kardeşim. el mahkum :)
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
8 yıl önce
Merhabalar, sistem çalışanlarının emeklerini karşılayabilmek, ayrıca sistemin sanal ortamda varlığını sürdürebilmek için % 16'lık bir kesinti gerçekleştirilmektedir. 
eftemur

8 yıl önce
bence kesintiden yana sıkıntı yok diğer forumlarda emek hırsızları ile ugrasmaktansa burda rahat rahat yazıyoruz.
ankara

Konu Sayısı: 4
8 yıl önce
Kesintide sıkıntı yok elbette bir şekilde site kazanç sağlamalı ki ayakta kalsın. Ama tek taraflı yazardan kesmek yerine, bu % 16'nın hiç değilse 6'sı müşteriden kesilse daha adil olmaz mı? Çünkü baktığımızda asıl emeği yazan kişi veriyor ama tüm kesinti yine ondan yapılıyor...
eftemur

8 yıl önce
aslında evet bu konuda ki düşüncen oldukça mantıklı. site yönetimi bu konuda bir düzenleme yapabilir.
Afşinbey

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
Sitenin yazarlara tanıdığı güvence göz önünde bulundurulursa kesilen tutar makul.
Yanıt Yaz