356 kelimeye 2,52 kredi
ankara

Konu Sayısı: 4
8 yıl önce
Yazarlara tanınan aynı güvence müşteriye de sunuluyor. Şahsen ben kesilen tutara değil tek taraflı kesinti oluşuna anlam veremiyorum. Fakat bunu değiştirmek bizim elimizde değil elbette.
bilgievrimimami

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
bir müşteri olarak cevap vereyim dedim şöyle düşünün siz bir emek harcıyorsunuz karşılığını almak için uzun süre yazıyorsunuz 300 kelime 3 kredi yani 3 lira zaten satın alınan makaleye 3 lira ödeniyor site alt yapı hazırlamış bunun için hak idda etmek zorunda ve burda ek olarak hangi işe giderseniz baktığınızda kazanan taraftan küçük bir mebla alınır  örnek bir yönetmen filmi yapar film sinemaya çıkar sinemada gişeden elde edilen gelir oyunculara yönetmenlere vs gider ama filmi satan sinema burdan kazanmıycakmı kazanacak ama burda filmi izleyenin suçu ney biletini aldı filmi izledi çktı zaten bir ödeme yaptı doğrumu ?

ankara

8 yıl önce
Haklısınız ama o filmi alıp evine götürmüyor :) kendi herhangi bir kazanç sağlamıyor. Eğer alıp bir yerde göstermek isterse ekstra para ödüyor... İşin özü kimden ne kadar kesildiği değil de ücretin beklentiyi karsilamamasi. Sanırım bu da şu an hallolunabilecek bir mesele değil. Eminim anca karşılanıyodur site için çalışanlarin ödemeleri. Belki ileride daha büyük işler yapan bir yer olursa o zaman değişebilir.
KurşunKalem

Konu Sayısı: 11
8 yıl önce
Site güven konusunda tartışılmaz bir site olduğu için, kesilen tutar makul geliyor bana. Çok şeyler kazandım bu site içinde, memnunum kendi adıma.
göksu

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
Vaktiniz varsa araştırın. Ben çok araştırdım hatta değişik sitelere yazdım ama en makul değer bu sitede emin olun.

argonunfatihi

Konu Sayısı: 3
8 yıl önce
Merhabalar. 

Dile getirdiğiniz müşteriden kesinti yapılma durumu zaten teklif bile edilemez. Şöyle ki; 100 kelime yazıyorsunuz ve 1 TL kazanıyorsunuz. Makale fiyatı 1.10 TL olmalı ki müşteriden kesinti yapılsın. Müşteri zaten siteden kredi satın alırken fazlasıyla ödeme yapıyor. 1 TL'nin 0.16 kuruşunun site kesintisi gayet adil. Madem ki 100 kelimesi 1 TL gibi bir rakamdan yazmak istemiyorsunuz, özel sipariş bölümündeki işlere yönelin ve orada yazın. Böylece hem kazanmak istediğiniz krediyi kendiniz belirlersiniz, hem de kelime sayısını siz seçersiniz. Daha da memnun değilim ben diyorsanız geçin 100 kelimesi 10 TL'den yazın elden satın. Çok çok profesyonel insanların "burada yazar ol" diye zorlandığını da düşünmüyorum. 

Saygılarla. İyi çalışmalar iyimakale.
ankara

8 yıl önce
Kimse kimseyi zorlamiyor zaten. Herkes fikrini ortaya koyuyor. İster değerlendirilir ister değerlendirilmez. Bu site yöneticisinin bileceği iş. Evet bir çoğumuz özel siparişler ile daha fazla kazanıyor. Ama burada kendimize göre bir "çevremiz" var. 16 kuruş için bırakacak değiliz... Sadece daha adil olmaz mı diye bir öneri bu. Beğenmeyen gitsin tarzında bir üslup sezdim şahsen. Bunun kararını da ancak yönetici verir diye düşünüyorum.
argonunfatihi

Konu Sayısı: 3
8 yıl önce
Kimsenin biletini kesmek haddime değil. Sürç-i lisan eylemişsek affola. 
MjBolubeyi

Konu Sayısı: 14
8 yıl önce
Kesintinin Yüzde 16 olduğu söylenmiş ancak 3,5TL'nin Yüzde 16'sı 0,56 yapmıyor mu? yani 3,5-0,56=2,94 ?
hesaplamada yanlış mı yapıyorum ?
Yani Yüzde 20 bile olsa 0,70 yapar 3,5 TL'de bu da 3,5 TL üzerinden 2,80 yapar yine 2,52 yapmıyor yani :)
Bu mesaj MjBolubeyi tarafından 10.12.2016 17:56:22 tarihinde değiştirildi.
ankara

8 yıl önce
Her 100 kelime için 16 kuruş. Bir de böyle hesaplayın.
Yanıt Yaz