SaidThat
Konu Sayısı: 16 Mesaj Sayısı: 107 |
Müşteriye verilen kredi örneğin bildiğim kadarıyla 6 TL için 5 kredi gibidir. Müşterilerinden vergi başta alınıyor zaten.
Bu mesaj SaidThat tarafından 10.12.2016 19:26:08 tarihinde değiştirildi. Sebep: yazı ile yazımı Ayrıca site hizmetlerini devam ettirebilmek için satılan makalelerden Yüzde 10 alır. Buna hakkı var. Dahası 25 TL alt limiti olduğu için teşekkür etmeliyiz. Çoğu sitelerde bu en az 50 TL ye yükselmekte hatta 100 ve 200 TL alt limit koyan makale siteleri var. Ödemelerini ayda bir kez belirlenen günde limite ulaşanlara ancak ödeyenler de var ortalama 9-10 makale satarak oda 250-300 kelime aralığı 25 TL yapılabiliyor. Bu konuda yönetime destek veriyorum. |
MjBolubeyi
Konu Sayısı: 14 Mesaj Sayısı: 180 |
Ankara arkadaşım yine hesabın içinden çıkamadım ben.
ankara 350 kelimelik makale için 0,16x3,5=0,56 yapıyor yine. |
yabgu
Konu Sayısı: 8 Mesaj Sayısı: 50 |
Bir müşteri olarak yazarların şunu da düşünmesi lazım. Site sahipleri ne kadar kazanıyor ? Veya buraya verdiği ücretin geri dönüşü ne kadar zamanda oluyor. Yazarların bir bölümünün emek verdiğini ve gerçekten çok daha fazla kazanması gerektiğini düşünen biriyim. Fakat birde realite var ortada ticaret sitesi değilse gerçekten şu sıralar çok fazla kazanmıyor siteler. Birde aldığımız makalelerden hayal kırıklığı olanları hesaba katarsak elde avuçta bir şey kalmıyor malesef
|