73 adet Seo Uyumlu Kategori Açıklamaları Yazılacak (50-60 kelimelik)
missaydemir

Konu Sayısı: 31
73 adet Seo Uyumlu Kategori Açıklamaları Yazılacak (50-60 kelimelik)
10 yıl önce
Merhaba;

http://goo.gl/mh0moT adresindeki listede başında --- olan kategoriler için seo uyumlu açıklamalar yazılacaktır. Kalıp şu şekilde olmalıdır.
  • Başlık (Listede işaretli)
  • Kısa Açıklama: Maksimum 150 karakter (10-15 kelime) kategori ile ilgili en önemli kelimelerin geçtiği bir cümle. (En güzel şunlar bunlar falan filan avantajı ile Bizim Sitemizde tarzında site adının da geçtiği bir cümle)
  • Açıklama: Kategoriyi tanıtan/anlatan, 50-60 kelimelik, kategoride önemli modellerin ve markaların yer aldığı, aynı zamanda kurumsal ama samimi bir yazı. Site adı geçirerek tanıtım yapılırsa muhteşem olur. Ör: http://www.morhipo.com/kadin-giyim-elbise/20/liste
Bu şekilde yazılacak 73 adet kategori var, zamanla diğerlerini de yazacağız inşallah.
Ben bu işi yaparım diyen yazarların mesajlarını bekliyorum. Tanımadığım yazarlardan bir örnek isteyebilirim ve ödemelerini iş bitiminde gönderirim. Tanıdığım yazarlara dilerlerse ödemeyi peşin olarak gönderebilirim.

Herkese bol kazançlar.
Bu mesaj missaydemir tarafından 10.02.2015 15:29:55 tarihinde değiştirildi.
missaydemir

10 yıl önce
yasmin86 işe başladı, ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.
imza55

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
hayırlı olsun başarılı bir yazardır. doğru tercih yapmışsınız.
SafakVakti

10 yıl önce
Birbirinden tatlı ve işini bilen iki insanın çalışması verimli sonuçlanacaktır diye düşünüyorum. Yazıları da okumak isterim ayrıca... Kolaylıklar.
missaydemir

10 yıl önce
Teşekkürler @Şafak Vakti. Çalışmanın yarısından fazlası bitti ama henüz yayına alamadık, bugün yarın yayına alınca link atarım. yasmin86 zaten işini bilen bir yazar ve açıkçası hiç zor olmadı çalışmak:)
SafakVakti

10 yıl önce
Evet, gerçekten deneyimli ve işini severek yapan arkadaşlarımızdan. Tabi  ki bana da bir örnek olur, link atarsanız bakmak isterim.
yasmin86

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Bende diyorum niye kulağım çınlıyor :)) Düşünceleriniz için teşekkür ederim Missaydemir ve Şafak Vakti. Bende her ikinizi çok tatlı ve samimi buluyorum :)
Ayrıca imza55 arkadaşımına da teşekkür ederim 

SafakVakti

10 yıl önce
Teşekkürler :)
Yanıt Yaz