rakunkunkun
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 18 |
Merhabalar,
Çok kısa bir süre önce aranıza katılmış olmakla birlikte oldukça hızlı ilerlediğimi düşünüyorum. 2009 yılından bu yana yazarlık, editörlük ve forum yöneticilikleri yaptmaktayım. 1 yıldır evde, bebeğimi büyütmek amacıyla tam zamanlı bir işe girmediğim için Freelance işlere yönelmiş durumdayım. Son çalıştığım birimde medya yönetimi ve içerik editörlüğü yapmakta idim. Profilimde sürekli olarak onay bekleyen yazılarım olmakla birlikte çok hızlı tükenmektedir. Birçok alanda içerikler hazırlamaktayım. Son zamanlarda sağlık, kadın ve ekonomi alanlarında istekler geldiği için bu konulara yönelmiş durumdayım. İstekleriniz doğrultusunda yeni alanlarda özgün içerikler üretebilirim. Kendi profilimden bahsedecek olursam, ODTÜ mezunu, yüksek lisans öğrencisiyim. Bir bebeğim var ve Ankara'da yaşıyorum. İletişim yönü kuvvetli, öğrenmeye açık bir yapıya sahibim. Bu noktada uzun vadeli forum yöneticilikleri ve içerik editörlükleri gibi işler için de talip olduğumu dile getirmekten kaçınmıyorum. |
asli27
Konu Sayısı: 7 Mesaj Sayısı: 40 |
Aramıza hoşgeldin :) bebekli ve işinden ayrı kadınların bir numaralı işi makale yazarlığı:) ben de seninle aynı durumu paylaşıyorum. bu nedenle bir yandan bebeğe uyum süreci bir yandan da içinden gelen çalışma isteğini herkesten iyi anlıyorum. klavyen kuvvetli, kazancın bol olsun yazar arkadaşım :)
|
rakunkunkun
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 18 |