Acemi Yazarlara Şans Vermeniz Lazım
SecretPort

Konu Sayısı: 6
7 yıl önce
Sonuna kadar katılıyorum. Bu badireleri bizler de atlattık biraz sabır gerektiriyor.
Makale iadesi konusunda sistem yaptırımları arttığından dolayı bence güvenle yeni yazarlara şans tanınabilir.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
7 yıl önce
Geliyor geliyor tam da bu konu ile ilgili çok güzel bir düzenleme geliyor =)
hyat

Konu Sayısı: 6
7 yıl önce
Sizden geliyorsa elbette güzeldir, sabırsızlıkla bekliyoruz =)
Sevilgulce

Konu Sayısı: 0
7 yıl önce
Merak ettim nedir acaba:)))
ahmt68liberty

Konu Sayısı: 8
7 yıl önce
Cidden yeni düzenlemeyi görmek için sabırsızlanıyorum.
melih

Konu Sayısı: 2
7 yıl önce
İş verenlere seslenmek istiyorum. Bu sitede tek makalemiz yok ve acemi isek bu işe yeni başladığımizi değil burada yeni başladığımizi gösterir. Başka sitelerde günde 5000 kelime yazıyorum :) ayrıca insanların özel mesajlarıma olumlu ya da olumsuz bir cevap vermek çok zor olmasa gerek. Çünkü o insan cevap bekliyor sizden. Konuyu görünce atladım. Saygılar...
Blue

Konu Sayısı: 9
7 yıl önce
Acemilik yazarlığınızın acemi olduğu değil bizim sizi tanımadığımız için acemi gözüyle bakmamızdan ibaret tamamen :)

Hazır makale alıyorum genelde ve yeni yazarlardan da alıyorum, her ne kadar daha önce tecrübeli olan kişilerinde olduğu gibi sıfırdan bu işi yapmaya başlayan kişilerde var yeni üyeler arasında bizde bunu bilmeden size yüklüce sipariş geçemeyiz haliyle.

Finans 500 kelime hazır makale ekleyip bana bildirenlerden alım yapıyorum beğendiklerime de sipariş açıyorum.

Şuan 4-5 yeni yazarla tanıştım bile ve memnunum tabi memnun kalmadığım yazarlarda oluyor. O yüzden hazır makale ekleyin arkadaşlar ki görelim yani :)
Yanıt Yaz