Acemi yazarlarada şans verin
dilaaaa

Konu Sayısı: 2
Acemi yazarlarada şans verin
7 yıl önce
Fikirleriniz için teşekkürler
Bu mesaj dilaaaa tarafından 18.02.2018 14:32:15 tarihinde değiştirildi.
psycykdely

Konu Sayısı: 0
7 yıl önce
Bu yazdığınız kesinlikle doğru değil. 3 gün içerisinde 15'e yakın makale siparişi verdim. İşi alanların en az yarısı acemi idi.
Burada önemli olan acemilik değil.
- Yazı, imla kurallarına dikkat edilip edilmediği,
- Sipariş alındığında "istenilen" şekilde yapılıyor mu yoksa baştan savma mı oluyor?
- ZAMANINDA TESLİM EDİLİYOR MU?
- Özgünlük kontrolü var biliyorsunuz sitede. Admin ve editörler yapıyor kontrolü. Yazar makaleyi (ç)alıntı olarak mı yazdı yoksa gerçekten başına geçip kelime kelime, cümle cümle kendisi mi yazdı? Çok önemli.
- (Makale alıcıları olarak) Acemilere şans veriyoruz merak etmeyin.
- Son olarak "hazır makale"ler vardır. Siz de satılacağınız düşündüğünüz makaleler yazarak "hazır makaleler" içinde satışa çıkarabilirsiniz. Emin olun oradan daha çok satış oluyor...

Hint filmleriyle ilginiz varsa bugün veya yarın bir miktar daha sipariş açacağım, sizi şimdiden davet ediyorum teklif vermeye.
dilaaaa

7 yıl önce
Fikriniz için teşekkür ederim sizde haklısınız bütün makale alıcılar aynı değil  tabi ki ama benim en büyük sorunum bu ondan dolayı böyle bir forum açtım bir çare bulabilmek amacı ile iyi akşamlar dilerim..
aysesahiin

7 yıl önce
Bence çoğu müşteri acemi yazarlara şans veriyor zaten. Önceden bu işi yaptıysanız kısa sürede yükselip kendinizi gösterebiliyorsunuz. Ben de daha önce bu işi yapmama rağmen bu sitede acemi olarak başladım ve kısa sürede birçok iş tamamladım. Ayrıca her sitede dikkat edilen özellikler ve aranılan kalite farklı olduğu için gayet mantıklı bir uygulama.
hyat

Konu Sayısı: 6
7 yıl önce
Ayşe Nur Hanım' ın düşüncelerine ben de imzamı atıyorum.
Alperen14

7 yıl önce
Bende yaklaşik 8 aydir bu platformdayim. Ben tamamen acemiydim. Okumayı çok seviyordum ama yazmayı hiç denememiştim. Bu sure zarfında 30 adet hazır makale sattım. Sipariş ile 334 adet sattım. Su an elimde 30 adet iş var. Her neyse, demek istediğim sabır sabır sabır.... Guncel konularda hazır makale yükleyerek işe başlayabilirsiniz.
mazimdekiler

Konu Sayısı: 20
7 yıl önce
Bence artık bu konuların açılmasına izin verilmemeli ve bu konulara cevap dahi yazılmamalı. Çünkü kimin hangi siparişi yazdığını görmek mümkün değilken, acemiler iş alamıyor demek çok saçmalık geliyor bana. İstatistikler bazı yanıtları verebilir ama hem burada prof yazar olan kişilerin, hem de acemi yazar olanların karışık bir listesi var şuan. Bu da demek oluyor ki, acemilik değil burada söz konusu olan. Siparişi açan kişiyle iyi bir iletişim kurmak daha mantıklısı aslında. Sonuçta 3-4 yıldır yazarlık yapan kişiler var ve isim olarak tanınmaları gayet normal. Hiçte acemi değilseniz o halde biraz sabretmeniz gerekir, zaten bu ortaya çıkar belirli bir zaman sonra. 
hyat

Konu Sayısı: 6
7 yıl önce
Haklısınız, cevap vermeye bile lüzum yok. 
aysesahiin

7 yıl önce
Haklısınız. Zaten gerçekten tecrübeli olan yazarların böyle konular açmakla uğraşacağını sanmam. Tecrübeli olduğunuzu dile getirip birçok bariz yazım hatası yapmışsınız. Ayrıca firmaların arayıp sipariş verdiğini dile getirmişsiniz. Sistemi beğenmediyseniz burada vakit kaybetmek yerine firmalardan gelen siparişlere yönelin o zaman.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
7 yıl önce
Arkadaşlarım gerekli açıklamaları yapmış banada konuyu kilitlemek kalmış teşekkürler =)
Yanıt Yaz