Açtığım blogger konusunda yardıma ihtiyacım var.
cetingulizar

Konu Sayısı: 1
Açtığım blogger konusunda yardıma ihtiyacım var.
8 yıl önce
Merhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık 1 ay önce blog açtım kendime fakat geliştirip geliştiremediğim konusunda pek bir fikrim yok. Aynı zamanda reklam vermek istiyorum fakat reddediliyorum. Anlayan arkadaşlarım yardımcı olursa çok sevinirim. Geliştirmek için ne yapmam lazım. 
http://besindegerleri.blogspot.com.tr/
Bu mesaj cetingulizar tarafından 01.10.2016 13:53:45 tarihinde değiştirildi.
mrgreen

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
Benin sana tavsiyem ilk önce kendine bir domain ve bir barindirma almanan olacak cünkü bu isi ileriye tasimak istiyorsan bunlara sahip olman daha avantajli olur özgün makalleler yayinla başka sitelerden kopyalama yapistir yapma bunun sana zarari olur bir ay icinde sitene ziyaratci cekmek zaten zordur sosyal medyayi iyi kullan sitenle alakali yerlerde blogunu tanit reklam konusunda sitene baktim icerik sayin az ve yeni acilmis bir site reklam almaz biraz zor biraz bekle reklam kosunda acel etme ilk onceligin siteni icerik konusunda zenginlestir sitenin ziyaretci sayisi yukseldikce reklam konusuna gir zaten ziyaretci olmayinca reklaminda bir anlami olmaz sana kazanç sağlamaz
dbul

Konu Sayısı: 14
8 yıl önce
Domain adı ve içerik uyumsuzdur.

Seçilen alanda rekabet yüksektir bu şekilde devam edilirse hit almak çok uzun zaman alabilir. Başlıklarda çeşitlendirmeye gidilebilir. Long tail dediğimiz konu başlıkları ilk aşamada kullanılabilir. Bunun yanısıra sosyal medyaya yönelik ilginç konular da eklenebilir (en ilginç, en zehirli, en çirkin... gibi) 

Günde bir makale sayısı kademeli olarak yükseltilebilir. Tema değişebilir. Ve hit aldıktan sonra arkadaşın da dediği gibi domain alınabilir. Host olarak blogger kullanmakta sakınca görmüyorum. 

Hayırlı olsun. Başarılar.

cetingulizar

8 yıl önce
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Bu mesaj cetingulizar tarafından 01.10.2016 17:08:18 tarihinde değiştirildi.
KurşunKalem

Konu Sayısı: 11
8 yıl önce
Bildiğim kadarıyla blog üzerinden para kazanımı için, blogunuzun en az 6 aydır aktif olması gerekiyor.
Teknoloji724

8 yıl önce
Merhaba .;
Benim kendi internet sitem var www.teknoloji724.net ve site 2 aylık .. Sİteye giriş oranı google analtycs den baktıgımız da en az günlük 10 kişi sen önemli olan site ayarlarını ıyı yapman ve site başlıkları konuları sosyal medya üzerinden yazmış oldugun sayfanda paylaşman ve biraz sabır ayrıca google dan para kazanmak istiyorsan en az sitende 30 konu olması lazım benim site de bile 15 yazı var onu en az 30 yapıp google a adsense başvurusu yapmamız gerekiyor .
cetingulizar

8 yıl önce
Anladım çok teşekkür ederim yorumlarınızı dikkate alacağım.
mehmet0635

Konu Sayısı: 4
8 yıl önce
Özgünlükten ödün verme kesinlikle.Ne kadar özgün yazılar yazarsan o kadar yükselirsin.Ama kopyala yapıştır ile yazıları ekliyorsan kesinlikle bu işi bırak..
cetingulizar

8 yıl önce
Aslında yaptığım şey iki üç sayfadan bilgi edinerek kendi yazılarımla yazmam. Bu özgünlükten bir şey kaybettirir mi bilmiyorum.
özkan

8 yıl önce
Kimsenin bilmediği yeni bir şey icat etmenize gerek yok. Elbetteki bir yerlerden öğrenip öyle yazacaksınız. Sadece konuyu kendi cümlelerinizle anlatın yeter. Bu özgün olmadığınız manasına gelmez. Ayrıca Google reklamlarını almak için site yaşı yada belli bir içerik sayısı gerektiğine katılmıyorum. Ben sadece bir haftalık ve iki yazı bulunan eski sitem için müracaat ettim ve hemen kabul edildi. Doğruluğundan çok emin değilim ancak ücretsiz domain uzantılarını kullanan sitelerin Google reklamlarını yayımlamak için onay almaları biraz daha zor diye biliyorum. 
Yanıt Yaz