idnz92
Konu Sayısı: 7 Mesaj Sayısı: 30 |
Merhaba arkadaşlar. benim 5 6 aylık bir web sitem bulunuyor. içeriklerini genelde kendim giriyorum bir kaç yazıyı da bu site aracılığı ile bir kaç arkadaşıma yazdırdım. Bir kaç sefer adsense başvurusu yaptım ve onaylanmamıştı. geçen cuma tekrar başvuru yaptım kabul edildi. daha önce advoly ile çalışıyordum yani iki aydır falan. 40 tl civarı bir para birikti henüz ödeme almadım 50 tl olunca ödeme yapıyorlar. güvenirliğini bilmiyorum. benim sizlere danışmak istediğim. ben adsense reklamlarını siteme yerleştirdim. ancak hiç kazanç elde etmiyor şu an. sitemin hiti düşük baya onun da etkisi vardır belki ama advoly de en azından az d aolsa kazanç oluyordu. site hiti artırma konusunu sorarsam baya uzar. şimdi ben adsense reklamlarını nasıl yerleştirmeliyim yada yerleşimim doğru ama site hiti artırmaya mı yönelmeliyim. sitesi olan tecrübeli arkadaşlar benimle bu konu hakkında bir şeyler paylaşırsa çok mutlu olurum. Bu arada sitem www.pembesafir.com
|
yabgu
Konu Sayısı: 8 Mesaj Sayısı: 50 |
Merhaba
Reklam yerleşiminizde büyük bir sıkıntı yok. Fakat adsense gelirleri son zamanlarda eskisi gibi kazandırmıyor. Birde ülkede yaşanan son gelişmelerinde büyük etkisi var. Hitinizi artırabilirseniz artırın. Yani hit, site konusu, adsense geliri birbiri ile alakalı konular. Bide mobil uyumlumu siteniz ona bakmadım. Bilindiği üzere artık mobilin yüzde 50 den fazla etkisi var sitelerde. |
yabgu
Konu Sayısı: 8 Mesaj Sayısı: 50 |
|
MyTh
Konu Sayısı: 6 Mesaj Sayısı: 22 |
Merhaba öncelikle idnz92 için konuşuyorum, sitenizin şuan için google ve diğer arama motorları gözünde pek bir değeri yok.
Büyük olasılıkla temanızın seo ayarları veya girdiğiniz içeriklerin arama hacmiyle alakalıdır. Sitenize içerik girerken arama hacmi çok olanıda az olanıda tercih etmeyin zira az olan için arayıp sizin sitenize gelmezler, çok olan için ise rekabet edip başarılı olmanız zor olur. Arama hacmi orta derecede olan içerikleri girin örneğin çorba tarifi yerine mercimek çorbası tarifinde yükselmeyi deneyin yada müzik dinle yerine rap müzik dinle gibi yani rekabetin az olduğu yerden çoğa doğru gitmeye çalışın. Ve mutlaka temanızın seo ayarlarına bir göz attırın içeriklerinizi seo uyumlu girin ve uyumlu olmayanları düzenleyin. Merhaba kuyruksuzkedi sizin siteniz görsel olarak fena sayılmaz, reklam yerleşimide fena durmuyor ancak logo yanındaki 728x60 banner alanını webmaster forumlarında kiralayabilir veya forum sitesi açıp onun bannerini koyabilirsiniz bu sayede boşa çıkan 1 adet reklam birimini ilginizi çekebilir kısmının üstüne 160x600 şeklinde ekleyebilirsiniz. |
idnz92
Konu Sayısı: 7 Mesaj Sayısı: 30 |