tarantula
Konu Sayısı: 7 Mesaj Sayısı: 49 |
Merhabalar sormak istediğim bir konu var adsense ile ilgili, bilgili birisi yardım ederse sevinirim. Bende adsense hesabı var ama açarken youtube ile açmıştım. Daha sonra hesabı 20 TL geçtikten sonra pin ile onayladım. Merak ediyorum, web site eklemek için ayrıca başvurmalı mıyım yoksa bu hesap ile her türlü reklam alabilir miyim şuanda? Deneme amaçlı Url kanalları kısmına siteyi ekliyorum "Etkin" yazıyor kafam karıştı. Ana sayfada sağ üstte de şu yazı var " Barındırılan AdSense hesabı, AdSense barındırma iş ortağı web sitelerinde oluşturduğunuz içerikten para kazanmanıza olanak verir. AdSense'i ayrıca kendi web sitenizde de uygulamak isterseniz reklam göstermeyi düşündüğünüz URL'yi bize bildirmeniz gerekir. " ne yapmalıyım. Yardımcı olabilecek varsa lütfen ulaşsın.
|
ciyad
Konu Sayısı: 8 Mesaj Sayısı: 13 |
|
MjBolubeyi
Konu Sayısı: 14 Mesaj Sayısı: 180 |
Hocam farklı bir adsense hesabı açmaya yeltenme bence. Zaten bu yasak iki hesabına da yazık olur. Youtube üzerinden açtığın zaman adsense daha kolay onay alıyor. Nasıl ki youtube üzerinden kazanç sağlayıp parayı adsense hesabına alıyorsan aynı adsense hesabına web sitenden de para kazanabilirsin ancak adsense hesabının onaylı olması değil web sitenin onaylı olması uğraştıracaktır seni. Web siteni adsense hesabına ekleyeceksin. Adsense siteni kontrol edecek 2 ay cevap alamayanı da var 1 günde onay alanıda. Bunlar da biraz sana kalmış işler. Web sitenin ziyaretçi miktarı, tasarımındaki şıklık ve seri olması, içeriklerinin özgün olması gibi durumlar adsense'in siteni onaylamasında etkili olacaktır. Yani adsense siteni kontrol edip 2 aşamalı onaydan geçirir. İlk onaydan sonra reklam kodlarını alabilirsin ancak bu kodları sitene koysan bile ikinci onayı almadan reklam alanlarında boş beyaz pencere görünür.
|
tarantula
|
parcalacorp
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
hocam youtube adsensı ayrı, site adsensi ayrıdır. website adsensesi için basvurcagın zaman dıkkat et dıger adsensedekı bılgılerın hıcbırını gırme yakalrlar.
mesala adres baska vercen cep telefonu ısım soy ısım cok dıkkat edıyorlar ayrıca adsenseden adsenseye gecerken kesınlıkle cerez temızle ıp reset at. |
MjBolubeyi
Ayrı değil hocam, tek adsense ile hem youtube hem web siteni ekleyebilirsin. Yalnızca web siteni ekleyip onaylatmak, youtube hesabını onaylatmaktan daha zordur. 2 tane adsense hesabı açmak yasaktır. En baştan bu işe kuralları çiğneyip girersen bir gün mutlaka patlak verecektir ve uzun yıllar temiz kazanç sağlama imkanını kendi elinle itmiş olursun. Sürekli diken üstünde olursun ve emin ol google bir gün mutlaka yakalar. 1 ay sürer 10 ay sürer orasını bilemem. Şahsen tavsiye etmem.
|
tarantula
|
MjBolubeyi
Tabiki, Adsense'i Google'ın paraları toplayıp sana ödediği bi yer gibi düşünebilirsin. İstersen 5 web sitesi 2-3 tane de youtube kanalını bile bağlayabilirsin. Ancak çoklu hesap kullanmak adsense'de yasak ve emin ol bir gün fark edilip atılırsın, emeklerine yazık olur. Madem kazanç sağladığın bir şeyler var ufakta olsa, yıllar sonra belki de işlerin artacaktır. Bu işi 2-3 yıl sonrasına yatırım gibi düşün ve kural dışı hareket etme bence.
|