AliBurakİLASLAN
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 19 |
Sitede 2000'in üzerinde yazar var. Ve bunların sadece çok az bir kısmı aktif. Örneğin 2014 yılında kayıt olmuş bir yazarın profilinde 0 kazanç, 0 makale yazıyor. Bu gibi yazarların üyeliklerinin alınması gerekmektedir. Yöneticiler acaba bu konuda ne düşünüyorlar? Yazarlarsa sevinirim. Kolay gelsin, iyi çalışmalar...
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
|
AliBurakİLASLAN
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 19 |
|
Morseven
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 6 |
Örneğin 2014 yılında kayıt olmuş bir yazarın profilinde 0 kazanç, 0 makale yazıyor. Yorumunuza bende kendi adıma cevap vermek istiyorum.Eğer benim profilime de bakarsanız ben de 2014 yılında kayıt olanlardanım ve bende hiç makale yazmamış olarak görünüyorum.Ama durum öyle değil ben 2014 yılında Ayberk-2014 ismi ile yazarlı yaptım daha sonra kızdığım bir konudan dolayı bir daha yazmadım.Ancak geçen hafta oğlumun bilgisayarımı yere düşürmesi nedeni ile bilgisayarıma yeni bir program yüklenildi ve ben şifremi kaybettim durumu admine bildirdim fakat oda haklı olarak bana güvenemediği için bana yeni bir hesap açtı o yüzden hiç bir şey yazmamış olarak görünüyorum.Bunu özellikle yazdım siz aktif olmadığımızı düşünebilirsiniz ancak bizler bazen hesaplarımızda aksilikler yaşaya biliyoruz.
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Merhabalar, şifreler sizin sorumluluğunuzdadır ve ne yazık ki söz üzerine herhangi bir hesabın şifresini güvenlikten ötürü paylaşamıyoruz. Hesaplar da yine kullanıcılar tarafından açılmaktadır ve yönetim olarak hiçbir kullanıcıya bizler hesap açmıyoruz, sanıyoruz ki yazarken istemeden hatalı bir bilgi verdiniz.
|
Morseven
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 6 |
söz üzerini şifre vermemiş olmanızı zaten haklı bulduğumu bir üsteki yazıda '' durumu admine bildirdim fakat oda haklı olarak bana güvenemediği için '' cümleleri ile belirtmiştir.Hesap açma konusuna gelince haklı olabilirsiniz çünkü ben yeniden üye olunca hesabı siz açtınız sanmıştım hesap nasıl açılıyor bilmiyorum sadece öyle zannettim.
|