dbul
Konu Sayısı: 14 Mesaj Sayısı: 64 |
Arkadaşlar daha önce de konusu geçti. Yeni başlayanlar için yazıyorum. Bundan sonra siteyi eskisi gibi tekrar daha aktif olarak kullanmayı planlıyorum. Burada sipariş vererek yazdırdığım yazılar çoğunlukla seo çalışması amaçlı yazılar olup yine bir kısmı benim olmayan sitelerde yayınlanmaktadır. Tahmin edebileceğiniz nedenlerden dolayı başkalarının sitelerinin ya da kendi sitelerimin burada referans bölümlerinde yer almasını istemiyorum.
Bu mesaj dbul tarafından 30.03.2017 21:36:13 tarihinde değiştirildi. Birkaç makale gördüm yazarlarını uyaracağım. Kaldırmadıkları takdirde yönetime başvuracağımı bildirmek istiyorum. Lütfen benimle daha önce çalışmış olanlar kontrol edip izinsiz ekledikleri linkleri kaldırsınlar. Bundan sonra çalışacak olanların da site adresi linklerini yayınlamamalarını rica edeceğim. Ve ayrıca burada satılan makaleleri Google'dan arayıp site sahipleriyle ve benimle "Bu makaleyi ben yazdım, daha fazla yazı yazabilirim." diye direkt iletişime geçenler oluyor. Bazen oldukça rahatsız edici boyutlara ulaşabiliyor. Bu yazarlarla ilgili de işlem yapılmasını talep edeceğim. |
Akrepp
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 64 |
|
dbul
Konu Sayısı: 14 Mesaj Sayısı: 64 |
Maalesef dediğim gibi bazen rahatsız edici boyutlara ulaşıyor. Hiçbir şekilde etik değil. Kişilere hangi platform üzerinden çalışıldıysa o platform üzerinden ulaşılması gerekir.
Sadece bir tanesini örnek veriyorum. Bu tarz emailler aldığım çok oldu. http://prntscr.com/eqgld4 |
SaidThat
Konu Sayısı: 16 Mesaj Sayısı: 107 |
Teşekkürler.
Bu kullanıcıyı ve diğerlerini bildiriniz. Dürüstlüğünüzü göstermeniz tüm yazar arkadaşlarımızın hakkını korumanız demektir. Bu konuda sizlere minnettarım Yapıan neticede bir nevi ahlaksız tekliftir ve onursuzca bir davranıştır. Bu tip insanların yazar ailemiz içinde olmasını hiç bir yazar arkadaşımız istemeyecektir. |