Anlaşma Sağlanan Siparişler
no_education

Konu Sayısı: 5
Anlaşma Sağlanan Siparişler
8 yıl önce
Merhaba arkadaşlar. Siteye yeni üye oldum. Gelen siparişlere teklif vermeye başladım. Şu an için teklif vermiş olduğum herhangi bir siparişi alamadım :) Sipariş için başka bir yazarla anlaşıldığı zaman "Görmek istediğiniz sipariş için başka bir yazarla anlaşma sağlandı." şeklinde bir mesajla karşılaşıyorum. Teklif verdiğim siparişin hangi yazar tarafından ne kadar ücrete alındığını görmemin bir yolu var mıdır? 
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
8 yıl önce
Merhabalar, sorunuzun yanıtı hayırdır. Sipariş alabilmek için öncelikle birkaç hazır makale satmanızı ve makalelerinize yorum almanızı tavsiye ederiz. Alıcılar hiç makale yazmamış biri ile anlaşmaktansa, makale satmış ve karşılığında aldıkları olumlu / olumsuz yorumları da inceleyebilecekleri yazarlar ile çalışmayı daha çok tercih etmektedirler.
no_education

Konu Sayısı: 5
8 yıl önce
Cevabınız için teşekkür ederim. Yol gösterici bir cevap oldu benim için. En kısa sürede hazır makale satışı yaparak referanslarımı arttırma yoluna gideceğim o halde. 
SaidThat

Konu Sayısı: 16
8 yıl önce
Şans istiyoruz. Referans makalelerimiz var. Boş değiliz
Bu mesaj SaidThat tarafından 01.12.2016 02:01:02 tarihinde değiştirildi. Sebep:additions
Yanıt Yaz