Arkadaşlar bir siz akıllı değilsiniz.
fevziburada

Konu Sayısı: 5
Arkadaşlar bir siz akıllı değilsiniz.
7 yıl önce
Bu lafım makale spinleyenlere, 1-2 kelime değiştirenlere, plagiarism checker'ları aldatacak hareketler yapanlara, kopya içerikler koyanlara. Yoksa burada onlarca işini çok iyi yapan arkadaşımız var onlar lütfen üzerine alınmasın.

Aldığım 3-4 makalenin garanti 1 tanesi araklama makale çıkıyor.  Adam makaleyi otomatik spinletmiş koymuş. Bir başkası 2-3 kelimesini manuel değiştirip koymuş %80 copy. Bir başkası başka bir yerde yayınlananı olduğu gibi koymuş.

Bunlara denk geldikçe insan makale almaya çekiniyor artık. O yüzden dün başlık açtım editörler editörün seçimi bölümüne biraz daha eğilsinler diye çünkü milyon hazır makale olsa insan almaya korkuyor.
Ha 3-5 lira paramız kalacağından değil de ona harcayacağımız zamana üzülüyoruz.

Yapmayın arkadaşlar, şurada 2-3 lira kazanacağız diye adınıza leke sürmeyin.
Gelgi

Konu Sayısı: 6
7 yıl önce
Bu tarz makale yazan arkadaşların zamanla kendiliğinden uzaklaşacağına inanıyorum. Bu kadar kaliteli yazar olan bu platformda nacizane fikrim; yazar profilini ziyaret ettikten sonra makaleyi almanızdır.
fevziburada

7 yıl önce
@Gelgi Son yaşadığım problemde yazar profilini inceledikten sonra aldım.  Profilde "Bu profilde yer alan makaleler tamamen özgün olarak yazılıp paylaşılmaktadır." yazıyor, birkaç da olumlu yorum vardı. Alıcıya güven veriyordu yani.
SecretPort

Konu Sayısı: 6
7 yıl önce
Bahse konu olan durum acizane bence, Kusurlu mal satan esnafın aptalcasına anlık kazanca temayül etmesi gibidir 
Kimse vazgeçilmez değil. Makale yazarı bir esnaftır. Biri olmazsa diğeri olur. Değil mi Fevzi  Bey? 
Siz ne düşünüyorsunuz?
fevziburada

7 yıl önce
Mecburen biri olmazsa diğeri olacak, bu çarkın dönmesi gerekiyor. Ancak her olumsuzluk alıcı tarafını daha önce çalışmadığı yazarlara karşı adım adım kapatıyor. 2-3 yazarın makalelerini alıp diğerlerini almaya korkar hale geliyoruz. 
Yanıt Yaz