Arkadaşlardan ufak rica...
ankara

Konu Sayısı: 4
Arkadaşlardan ufak rica...
10 yıl önce
Ben bu olayla yeni tanıştım; normalde aldığım tüm siparişleri kendim tamamlar, müşteri durumunda olmazdım. Fakat son zamanlarda yaşadığım bilgisayar sorunu yüzünden ufak tefek işlerde yardım aldım (prensip olarak müşterimden izin aldıktan sonra) ama bu bana zarar vermeye başladı. Bilmiyorum tek benim başıma mi geliyor. Önce anlastigimiz bir iki arkadaş geri dönüş yapmadı (aksilikler olabilir, sözüm yok) ben baskısı ile çalıştıktan sonra onların da siparişimi hazırladığını öğrendim ve içim rahat etmedi satın aldım. İnsanlık hali kâr da olur zarar da olur dedim ama bu olay artmaya başladı. Anlaşıyoruz, tamam yarın mail olarak hesabınızda diyor arkadaş ama ses çıkmıyor bir daha. Site üzerinden anlasama neden yapmiyorsun derseniz, dediğim gibi PC sorunu yüzünden telefondan giriyorum siteye. Burada ki metini word belgesi olarak göremiyorum, sıkıntı oluyor. Lafı çok uzattim... Ricam şu ki; √ arkadaşlar eğer yazıp yetistiremeyecekseniz lütfen teklifleri kabul etmeyin. √Gündüz saatlerinde, hic değilse akşam saatlerinde bir süre çevrim içi olun ki iletişim kurabilelim. Gece saat 3'te gelen mesaja elbette ancak saatler sonra dönebiliriz.
Yanıt Yaz