Aylık 30.000 kelime yazabilecek 2 tane düzenli yazar
bkonu

Konu Sayısı: 13
Aylık 30.000 kelime yazabilecek 2 tane düzenli yazar
8 yıl önce
Diğer işlerimin yoğunluğundan dolayı buraya çok fazla zaman ayıramadığım için "rüya tabirleri" konusunda düzenli çalışacak ve aylık kişi başı 30.000 kelime üretecek arkadaşlar aramaktayım. 

Talep ettiklerim şunlar:
  • Yazar KESİNLİKLE buraya eklenip / onaylanmış makaleyi benim vereceğim panele girmeli
  • 30.000 kelimenin altına düşülmemeli (performansa göre arttırabiliriz). Aksi halde bir düzenden bahsedemeyiz.
  • 29 gün bekleyip son gün 30.000 kelime sisteme eklenmemeli. Fresh içerik istemekteyim. Her gün ya da 2 günde bir içerikler sisteme aktarılmalı.
Tam olarak ne yapılacak?
  • Rüya tabiri yazılacak
  • Makaleler 150-200 kelime civarı olacak. (nadiren daha fazla kelime sayısı olabilir önemli makalelerde)
  • Her makalede yazar kendi yaratıcılığı ile 1-2 alt başlık ekleyecek. (Alt başlık üreten çeşitli araçlar ve kaynaklar mevcut)
NOT: İşi almak isteyen arkadaşlar biraz kendinden bahsedebilirler mi? Daha önce rüya tabiri yazan var mı? Verilen hedefleri tutturma konusunda ne kadar iddialılar vs: )

Bu mesaj bkonu tarafından 27.04.2017 16:48:57 tarihinde değiştirildi.
goldman

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
Merhabalar dilediğiniz şekilde günlük ya da 2 gün içerisinde makalelerin girişini yapabilirim
toyamak

8 yıl önce
Mesaj gönderdim ilanınız ile ilgili
Gemen

Konu Sayısı: 2
8 yıl önce
Merhaba düzenli çalışabilirim sizinle. Iletişime geçmiştik dönerseniz sevinirim
gboseid

8 yıl önce
merhaba 10 yıldır tarot, rüya tabiri, kahve falı ile ilgili özel olarak ilgileniyor ve yazılar yazıyorum. İletişime geçebilirseniz şartları konuşabiliriz. iyi günler. 
Bu mesaj gboseid tarafından 02.05.2017 11:17:34 tarihinde değiştirildi.
sbldmrkr

8 yıl önce
 Eğer hala arıyorsanız pozisyona talibim. Daha önce rüya tabiri yazmadım fakat kısa sürede uyum sağlarım. Günlük 7000 kelimeye kadar üretebilirim.
ewigewunde

8 yıl önce
Merhabalar, uygun gördüğünüz takdirde ben de sizinle çalışabilirim.
yazarfbks

8 yıl önce
Düzenli olarak yazi yazabilirim. Uzun süredir makale yazıyorum. Tabirler hakkında araştırmalarım oldu bir süre önce.
Yagmurca

Konu Sayısı: 2
7 yıl önce
Merhabalar düzenli olarak yazmak için bol vaktim var. Üstelik her gün rüya tabirlerini takip eden biri olarak yapabileceğimi düşünüyorum.
Yanıt Yaz