esmeralda
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 11 |
Merhabalar Arkadaşlar. Burdan bir çok kişiyle anlaşmıştık ama maalesef beklediğimiz sonucu alamadık. Haber sitemize news haber editörlüğü yapmış newsdan hit çekmeyi gerçekten bilen birisine ihtiyacımız var. 1 gün deneme süreci var. Yazılar beklediğimiz hiti alırsa hemen işe başlayacaksınız. Ödemede hiç bir sıkıntı yok. Yalnız şimdiden belitmek isterim ki, bir çok kişiyle önceden anlaştığımız halde bir süre sonra kopya haber girmeye başladılar. Böyle bir durumda maaş ödenmeyecektir. Ayrıca en az 1 ay çalışılacak ki maaşlar ödensin. 3 gün çalışıp bunun ücretini istiyorum diyenler de oluyor. Bu yüzden boşuna zaman kaybetmemek için bu şartları önceden söylüyorum. Siteye günlük 25 haber girilmesi gerekiyor. Ama çok fazla hit alan yazılar yazıyorsanız bu sayı düşe bilir.
|
çiğdem
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
merhaba,
size yardımcı olmak isterim, ancak haber içerikleri hangi alanda olmalı? şartlarınız ne? daha detaylı bilgi alabilir miyim? hali hazırda bir hikaye kitabı yazmaktayım bu konuda da ilerlemek istiyorum, hobimi gerçekleştirirken de ek kazanç sağlamak istiyorum, haber editörlüğü yapabileceğimi düşünüyorum, eğer uygun görürseniz. teşekkürler, Menekşe İnce |
Âf Bri
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
Wordpress yapılı sitelerde "Content Manager" İçerik yöneticisi, ve içerik editörü olarak çalıştığım oldu, #SEO biliyorum ve yazı diksiyonum düzgündür. Kendi yaş kategorimde Dünyanın en hızlı klavye kullananlarındanım. Siteye her gün özgün ve güncel kaliteli #SEO İçeren haberler girebilirim. Ayrıca diğer içeriklere özgün olarak giriceğim tek bir içerik 5'içerik'e bedel olacaktır bunu farkedeceksinizdir. Eğer düşünürseniz 1'gün deneme olarak katılabilirim. :)
|
esmeralda
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 11 |
|
sabriye
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 15 |
|
mavi
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 3 |
|
tarantula
Konu Sayısı: 7 Mesaj Sayısı: 49 |