Aylık 800 Tl Maaşla News Haber Editörü
esmeralda

Konu Sayısı: 5
Aylık 800 Tl Maaşla News Haber Editörü
9 yıl önce
Merhabalar Arkadaşlar. Burdan bir çok kişiyle anlaşmıştık ama maalesef beklediğimiz sonucu alamadık. Haber sitemize news haber editörlüğü yapmış newsdan hit çekmeyi gerçekten bilen birisine ihtiyacımız var. 1 gün deneme süreci var. Yazılar beklediğimiz hiti alırsa hemen işe başlayacaksınız. Ödemede hiç bir sıkıntı yok. Yalnız şimdiden belitmek isterim ki, bir çok kişiyle önceden anlaştığımız halde bir süre sonra kopya haber girmeye başladılar. Böyle bir durumda maaş ödenmeyecektir. Ayrıca en az 1 ay çalışılacak ki maaşlar ödensin. 3 gün çalışıp bunun ücretini istiyorum diyenler de oluyor. Bu yüzden boşuna zaman kaybetmemek için bu şartları önceden söylüyorum. Siteye günlük 25 haber girilmesi gerekiyor. Ama çok fazla hit alan yazılar yazıyorsanız bu sayı düşe bilir. 
çiğdem

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
merhaba,
size yardımcı olmak isterim, ancak haber içerikleri hangi alanda olmalı? şartlarınız ne? daha detaylı bilgi alabilir miyim?  hali hazırda bir hikaye kitabı yazmaktayım bu konuda da ilerlemek istiyorum, hobimi gerçekleştirirken de ek kazanç sağlamak istiyorum, haber editörlüğü yapabileceğimi düşünüyorum, eğer uygun görürseniz.
teşekkürler,
Menekşe İnce

Âf Bri

9 yıl önce
Wordpress yapılı sitelerde "Content Manager" İçerik yöneticisi, ve içerik editörü olarak çalıştığım oldu, #SEO biliyorum ve yazı diksiyonum düzgündür. Kendi yaş kategorimde Dünyanın en hızlı klavye kullananlarındanım. Siteye her gün özgün ve güncel kaliteli #SEO İçeren haberler girebilirim. Ayrıca diğer içeriklere özgün olarak giriceğim tek bir içerik 5'içerik'e bedel olacaktır bunu farkedeceksinizdir. Eğer düşünürseniz 1'gün deneme olarak katılabilirim. :) 
esmeralda

Konu Sayısı: 5
9 yıl önce
Arkadaşlar news haber editörlüğü yapmış birisini arıyoruz. Burada tecrübe gereklidir. 
sabriye

Konu Sayısı: 1
9 yıl önce
Ben bu işe talibim spor haberleri de yazıyorum günlük olarak zaten , moda , magazin ne olursa yazarım bu işi seviyorum ve sanırım önemli olan öncelikle işini severek yapmak bence bir görüşelim derim.
mavi

9 yıl önce
Size yardımci olabilirim deneme süresi içinde düşunursunuz iletişime gecersek daha ayrıntılı konuşabiliriz
tarantula

Konu Sayısı: 7
9 yıl önce
Sitede şimdiye dek gördüğüm en komik yorum "Kendi yaş kategorimde Dünyanın en hızlı klavye kullananlarındanım". Kahkaha attım teşekkürler :) 
Yanıt Yaz