Bankacılık, Sigorta ve Yatırım konularında Bilgili Yazarlar
celebi

Konu Sayısı: 4
Bankacılık, Sigorta ve Yatırım konularında Bilgili Yazarlar
7 yıl önce
Merhaba Arkadaşlar..
Bankacılık, Yatırım ve Sigorta konularında detaylı ve bilgilendirici özgün makaleler yazabilecek arkadaşlara ulaşmak istiyoruz. 
İlgilenen arkadaşların konuya bilgi ve deneyim durumlarını açıklayan mesajlar bırakmalarını rica ediyoruz. 
Ayrıca; meslek, okul, kariyer vb. gibi konuya dair ilgi ve bilginizin kaynağını da belirtebilirseniz çok iyi olacaktır..
Selamlar..

dilaaaa

Konu Sayısı: 2
7 yıl önce
Daha önce bankacılık ve sigorta, borsa hakkında makaleler yazdım deneyimim bulunuyor ben yazabilirim.
murat aktas

Konu Sayısı: 1
7 yıl önce
bankacılık ürünleri, yatırım ve özellikle yeni trend bitcoin ve diğer yeni para birimleri yatırımları hakkında bilgi sahibiyim. 2 seneye yakın bir süredir makale yazarlığı yapıyorum. Yardımcı olabilirim. 
mtaskin90

Konu Sayısı: 1
7 yıl önce
3 yıldan fazladır makale yazarlığı yapmaktayım. Teknoloji ve sağlık başta olmak üzere onlarca kategorilerde yazılar yazdım. Bankacılık konusunda ilk başta Forex ve daha sonra Bitcoin olmak üzere 10 sayfalık makaleler yazdım. Bununla beraber birçok bankacılık, sigorta ve yatırım konularında makaleler de yazdım. Beraber çalışmak isterseniz özel mesaj atmanız yeterlidir.
imrenc

Konu Sayısı: 3
7 yıl önce
Merhaba 7 yıldır sigortacıyım.İşletme mezunuyum.1 senedir makale yazıyorum.Makaleyi ben yazmak isterim.
Yanıt Yaz