kucukmucit
Konu Sayısı: 13 Mesaj Sayısı: 43 |
Başarılı Yazarları buradan paylaşabilirsiniz..
köylü ekrem http://www.kucukmucit.com/icatlar-ve-mucitler/koylu-ekrem/ yazar gosuhasu yamaç paraşütü http://www.kucukmucit.com/modelucak/yamac-parasutu-ve-egitimi/ kalemsilgi diğer başarılı yazarlarımı da ekleyeceğim .. |
dbul
Konu Sayısı: 14 Mesaj Sayısı: 64 |
Çok gerekli bir konu olmuş. Geçen gün siteye yeni gelen bir alıcı arkadaşımız sordu "kim daha iyi" diye, o anda akıldan çıkabiliyor. Buraya herkes favori yazarlarını ekleyebilir. Ben de sayısı arttıkça editleyeceğim. Favori Yazarlarım (yazarlar alanından nickle arama yapabilirsiniz) Şafak Vakti - Ben ona sihirli kalemi olan yazar diyorum :) Disiplinli, araştırmacı ve yazıları inanılmaz doyurucu. En fazla kadın konularında birlikte çalıştık. gosuhasu - Her konuda başarılı. Kendini iyi yetiştirmiş bir yazar. Çok başarılı bir Seo Copywriter olma yolunda ilerliyor. Yanılmıyorsam ingilizcesi de var, çünkü bazı yazılarında Türkçe kaynak yoktu, galiba yabancı kaynaklardan yararlanıyor. fevzibuyuktas - Yine çok disiplinli ve başarılı bir yazar. Özellikle sağlık alanında yazılarını çok beğeniyorum. Ayrıca dekorasyon ve moda yazıları da güzel. basak03 - Aldığı işi her zaman zamanında ve gerektiği şekilde teslim etti. Özellikle kadın konularında çok çalıştık. Memnun kaldığım bir yazar. giz33 - Yemek ve kadın konularında yazılarını beğeniyorum. Yazıları güzel, içerik başlık uyumu iyi. MjBolubeyi - Başarılı ve deneyimli bir yazar. Dizi konularında yazıları da özellikle çok güzel. kader - Yeni çalışmaya başladığım işinin hakkını veren bir yazar. Hayalci - Çok fazla teklif vermiyor ama yazıları kaliteli. Hazır makaleleri güzel. serdaryilmaz - Siteye yeni katılan, aldığı işleri hızlı bir şekilde zamanında teslim eden ve ilgi çekici güzel yazılar yazan yazar. Başka aklıma gelen olursa listeyi editleyip ekleme yapacağım. Yeni çalışmaya başladığım yazarlar var, şimdilik az çalıştık 5-10 yazıyla nasıl yazdıklarını anlamak zor oluyor. İleride duruma göre bakıp listeye ekleyeceğim. |
BonezCrusher
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 4 |
|
SafakVakti
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 90 |
|
miniperi
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 28 |
|
SafakVakti
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 90 |
|