KurşunKalem
Konu Sayısı: 11 Mesaj Sayısı: 103 |
Burada da bir aile gibiyiz. En azından ben öyle bakıyorum. Şu üzücü patlama olayıyla ilgili bilgileri takip ettiğimden beri, yutkunma zorluğu çekiyor ve gözlerimi kapatamıyorum akacak yaşlar nedeniyle. Çok etkilendim ve çok acı çektim detayları okurken.
Yürekler, ocaklar yine yandı. Şehitlerin ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Türkiye'nin başı sağolsun. Yaralılara acil şifalar diliyorum İYİMAKALE ailesi adına. #TeröreLanetOlsun |
seomakale
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
|
Marmelat
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 7 |
|
SaidThat
Konu Sayısı: 16 Mesaj Sayısı: 107 |
|
madrigal1357
Elbet birgün bu terör belasından kurtulacağız,öyle olmasıda lazım.Ülkemizi karıştırmaya çalışan bu unsurların;Türkiye'nin barış ve huzurunu bozmasını esefle kınıyorum,tüm polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor yakınlarına baş sağlığı diliyorum.Başımız Sağolsun Türkiye...
|
unutanolma
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 30 |
Bayramsa Bayramınız Mübarek Olsun!
Yeni yıl coşkusu yok gözlerinde Yeni yıl coşkusu yok bu atmosferde Yeni yıl yeni umutlar yeni umutlar Hani! Nerdeler! Yürekler dağlanmış, gözler yaşlanmış Toplum hüzünlü, toplum yaslanmış İnsanlık adına özledim huzuru, güveni, mutluluğu Rabbim dayanma gücü versin bütün şehit yakınlarımıza Hak Teala yardımcımız olsun! AMİN! |
anlyldrm
yanlış birşeyler yaptığımız çok net , ki bunlar başımıza geliyor bizi yine biz kurtarırız, tarih boyunca olduğu gibi maalesef ders almayı bilen bir toplum değiliz ülke olarak sıkıntılı bir süreçteyiz isteğim ve arzum bu sıkıntılaın bir an önce bitmesidir ama bu bölgenin cilvesi mi diyeyim tarih boyunca anadolu ve çevresi hep savaş halindedir buda bize bazı şeyleri öğretmiş olmalı olumlu yanları da var maalesef olumsuz tarafları da ama ben şuna inanıyorum ki Türk Milleti her şeyin üstesinden geldiği gibi bununda üstesinden gelecektir.
Biz öyle şanlı bir milletiz ki en büyük ordumuz cennettedir, oraya herkesten daha fazla şehit yollamışızdır. Allah hepsinden razı olsun ki bize böyle bir cennet vatan bıraktılar ve öyle güzel bir vatan ki bu herkesin gözü burda... |
yabgu
Konu Sayısı: 8 Mesaj Sayısı: 50 |
|
unutanolma
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 30 |