Başımız Sağolsun Türkiye
KurşunKalem

Konu Sayısı: 11
Başımız Sağolsun Türkiye
8 yıl önce
Burada da bir aile gibiyiz. En azından ben öyle bakıyorum. Şu üzücü patlama olayıyla ilgili bilgileri takip ettiğimden beri, yutkunma zorluğu çekiyor ve gözlerimi kapatamıyorum akacak yaşlar nedeniyle. Çok etkilendim ve çok acı çektim detayları okurken.

Yürekler, ocaklar yine yandı. Şehitlerin ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Türkiye'nin başı sağolsun.
Yaralılara acil şifalar diliyorum İYİMAKALE ailesi adına.

#TeröreLanetOlsun

seomakale

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
Son 10 yıla baktığımızda, ne kadar çok vatandaşımızı teröre kurban verdik belli değil. Bu yaşananların, terörün bu derece azmasının, tüm dünyanın ülkemize düşman olmasının, masum asker ve sivillerimizin ölmesinin tek bir sorumlusu var, fakat millet bu kişinin arkasından hala koşuyor!
Marmelat

8 yıl önce
Başımız sağolsun, maalesef zor süreçlerden geçiyoruz. Tek umudumuz bütün bunların tekrar yaşanmaması ve sorumluların cezasını bulması.
SaidThat

Konu Sayısı: 16
8 yıl önce
Bunlar terörün son sancıları. Tüm bunlar huzur ve barışı doğuracak günlerin karanlık saatleri. Geçecek elbet. Ümit var olmak lazım. Ölümlerin en şerefliyle müşerref olan tüm polis ve vatandaşımıza Allah rahmet etsin ve himmetleri üzerimizde olsun.
madrigal1357

8 yıl önce
Elbet birgün bu terör belasından kurtulacağız,öyle olmasıda lazım.Ülkemizi karıştırmaya çalışan bu unsurların;Türkiye'nin barış ve huzurunu bozmasını esefle kınıyorum,tüm polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor yakınlarına baş sağlığı diliyorum.Başımız Sağolsun Türkiye...
unutanolma

Konu Sayısı: 3
8 yıl önce
Bayramsa Bayramınız Mübarek Olsun!
Yeni yıl coşkusu yok gözlerinde 
Yeni yıl coşkusu yok bu atmosferde
Yeni yıl yeni umutlar yeni umutlar
Hani! Nerdeler!
Yürekler dağlanmış, gözler yaşlanmış 
Toplum hüzünlü, toplum yaslanmış

İnsanlık adına özledim huzuru, güveni, mutluluğu
Rabbim dayanma gücü versin bütün şehit yakınlarımıza
Hak Teala yardımcımız olsun!
AMİN!

anlyldrm

8 yıl önce
yanlış birşeyler yaptığımız çok net , ki bunlar başımıza geliyor bizi yine biz kurtarırız, tarih boyunca olduğu gibi maalesef ders almayı bilen bir toplum değiliz ülke olarak sıkıntılı bir süreçteyiz isteğim ve arzum bu sıkıntılaın bir an önce bitmesidir ama bu bölgenin cilvesi mi diyeyim tarih boyunca anadolu ve çevresi hep savaş halindedir buda bize bazı şeyleri öğretmiş olmalı olumlu yanları da var maalesef olumsuz tarafları da ama ben şuna inanıyorum ki Türk Milleti her şeyin üstesinden geldiği gibi bununda üstesinden gelecektir.
Biz öyle şanlı bir milletiz ki en büyük ordumuz cennettedir, oraya herkesten daha fazla şehit yollamışızdır.
Allah hepsinden razı olsun ki bize böyle bir cennet vatan bıraktılar ve öyle güzel bir vatan ki bu herkesin gözü burda...
yabgu

Konu Sayısı: 8
8 yıl önce
Herkes her şeyin farkında. Ama hiç kimse sesini çıkarmıyor. Kapımıza dayandığında kimsenin sızlanma hakkı olmayacak... 
unutanolma

Konu Sayısı: 3
8 yıl önce
Bir annanenin feryadı
"Ben onu çok zor büyüttüm"
Hani derler ya "Bu da geçer" elbette geçer
Dünyada hiçbir zulüm kalıcı olmamış ki bu da olmayacaktır
Ama bir de şu var ki "Evet geçer, ama İZ BIRAKIP geçer"
Yanıt Yaz