Bayan sitesine haftalık 10 makale sürekli
Polen

Konu Sayısı: 1
Bayan sitesine haftalık 10 makale sürekli
9 yıl önce
Merhaba arkadaşlar, bayan bloğuma haftalık düzenli olarak 10 makale yazacak ve bunu 5 gün içerisinde teslim edecek editör arıyorum.

Makale Özellikleri
Min 301 kelime
Tamamen Özgün yazılmış
En geç 5 gün içerisinde teslim
Anahtar kelimeleri yazı içinde kullanabilen
Anne - bebek, sağlık gibi konular başta olmak üzere yemek tarifleri, güzellik, pratik ipuçlar gibi kategorilere yabancı olmayan
Türkçeyi düzgün kullanabilen ve makale anlatımlarında ne çok samimi nede çok politik şekilde yazılardan uzak duran
arkadaşların bana fiyat tekliflerini bekliyorum. Ayrıca birer adet örnek makale gönderirseniz sevinirim.

Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim..
hscel

9 yıl önce
Merhaba bende bir anneyim bu konuda makaleler yazıyorum. e-mail adresinizi verirseniz size deneme gönderebilirim.
melisakball

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
İşinize talibim bu konuda çok makale yazdım.
Alis volat propris

9 yıl önce
Iyi günler bir doktor adayı olarak işinize talibim.
erinkaya

Konu Sayısı: 2
9 yıl önce
İyi günler 5 günde 10 makale ise ben de talibim. Kendime ait blogum bulunmakta inceleyebilirsiniz. Güzellik, sağlıklı yaşam ve çocuk eğitimi gibi konularıyle ilgilenmeyi seven biriyim. Araştırma yapmaktan da büyük keyif alan biriyim. 
FidanUmut

9 yıl önce
Ben de bir anneyim ve ev hanimiyim isterseniz 10 makaleyi kotasinida arttirabilirim.Ayrica yemeklerlede aram iyidir iş teklifinize talibim
sabriye

9 yıl önce
Ben bu işin ustasıyım desem kendimi fazla abartmış olmam herhalde . Ben bu işi çok istiyorum , lütfen ama lütfen birlikte çalışalım mı ?
seatleon07

9 yıl önce
ben ve kız arkadaşım olmak üzere 2 kişi çalışıyoruz. Pm ile geri dönerseniz detaylı konuşabiliriz, en geç 2 günde teslim.
sabriye

9 yıl önce
ben talibim yaparım kendime güvenim ve yeterli bilgim ayrıca donanımım var cevap bekliyorum teşekkürler
m
nesisuluk

9 yıl önce
Merhaba makalelerinizi ben hazırlamak istiyorum, istediğiniz konularda bilgiye sahibim. Cevap bekliyorum teşekkürler.
Yanıt Yaz