Bayan sitesine haftalık 10 makale sürekli
sabriye

Konu Sayısı: 1
9 yıl önce
şu an sitede yayınlanmış bir makalem mevcut isterseniz diye bir tane daha gönderiyorum şimdi 10 makaleye toplam olarak 350 kelimeden 35 tl olarak düşünüyorum kelime sayısı düşerse ona göre rakamda 100 kelimesi 1 tl ye denk gelecek şekilde düşecektir . Teşekkür ederim
erinkaya

Konu Sayısı: 2
9 yıl önce
İyi günler. Tarif ettiğiniz şekilde bir çalışmayla size yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Benim de kendime ait bir bloğum bulunmakta yazım tekniğimi bu blogtan inceleyebilirsiniz. Ücret olarak 301 kelime için 3 tl talep edebilirim tabi sizde uygun bulursanız. Teşekkürler.
mirage2411

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
merhaba, makalelerinizi yazabilirim. iyi çalışmalar dilerim
elfglnr

9 yıl önce
Merhaba, iş için ben de talibim. Uyumlu bir biçimde beraber çalışabileceğimizden eminim. Düzenli bir şekilde istediğiniz tarzda yazıları her hafta belirlediğimiz zamanlarda teslim ederim.
Bu mesaj elfglnr tarafından 14.10.2015 15:13:06 tarihinde değiştirildi.
NuriTas347

9 yıl önce
İstediğiniz tüm koşulları sorunsuz olarak halledebilirim. Birlikte blogunuzu geliştirebilir ve ikimizde bundan yararlanırız. Makale yazmada kendime güveniyorum ve iddialıyım. 05362175897 gel numaram. xir347@gmail.com mail adresim. Geri dönüş bekliyorum :D
ozgekaratas

9 yıl önce
yapabileceğimi düşünüyorum. iletişime geçerseniz sevinirim.
BURCUEMİNE

9 yıl önce
istediğiniz şekilde makalelerinizi hazırlayabilirim geri dönüş sağlarsanız sevinirim. iyi günler
alemdar

9 yıl önce
    Öyle zannederim ki yukarıdaki tecrübeli arkadaşlar varken  beni tercih etmezsiniz  çok tecrübesiz siniz diye düşünebilirsiniz  ama  makaleleriniz itina ile  hazırlanır.
makaleci ali

9 yıl önce
Sitenizde yazmak isterim.10 makale için haftalık 25 tl yeterli olur.200 250 kelime için.isterseniz bana ulaşın.
rosegirl

9 yıl önce
Boş zamanım çok özgün makaleler yazabilirim sorun yaşamayız say_20.13@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz :)
Yanıt Yaz