Bayan sitesine haftalık 10 makale sürekli
Fatmagül

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
İstediğiniz konuda yazabilirim. Bu işi çok istiyorum.
BURCUEMİNE

9 yıl önce
her konuda yazabilirim kendi blogum da bulunmaktadır kadınlar hakkında yazdığım yani istediğiniz işi çok kolay yapabilirim
eminekoca

9 yıl önce
Merhaba sitenizde yazmayı çok isterim.Bende anneyim anne-bebekle ilgili makaleleri kolaylıkla yazabilirim.Yemek tariflerinide yazabilirim.10 makale için 20tl yeterli olur.Makaleler gecikmeden elinizde olur.İyi günler.
asmunikal

9 yıl önce
merhaba.
halk eğitim merkezinde 0-6 yaş ve 6-18 yaş arası anne baba çocuk eğitimi aldım.
çok kitap okuyan biri olduğumdan dolayı, kelimeleri özenle ve dikkatle seçebilirim. teşekkür ederim. 
kdr_ycl

9 yıl önce
Bende bu ise talibim. Konu ne olursa yazabilirim.Bir anne ve ayni zamanda ev hanimiyim. Ayrica okumayada devam ediyorum.Yani demem o ki yemek tarifleri,moda,bebek&cocuk,anne &bebek iliskisi ve buna benzer bir cok sey.Her konuda kendime ve tecrubeme guveniyorum.Sizinle calismak isterim.
asmunikal

9 yıl önce
talep ettiğiniz zaman yazmış olduğumuz yazıları gönderebilirim mail adresinize 
kelimesihirbazi

9 yıl önce
Merhaba,
3 yılı aşkın bir süredir içerik yazarlığı yapıyorum ve bu işte oldukça iyi olduğumu iddia edecek kadar da kendime güveniyorum. Üstelik 10 makalenizi aynı gün içerisinde teslim ederim ve 301 kelimelik 1 makale için fiyat teklifim 5.-TL. En azından bir deneme talep etmenizi şiddetle tavsiye ediyorum, kalitenin tesadüf olmadığını anlamak için benimle irtibata geçin. 

safiye.sel

9 yıl önce
iyi günler,
Kitap okumayı seven biriyim. Kişisel gelişimimi artırmak  amacıyla seminer, toplantı ve sempozyumlara  katılırım. Çocuklara yönelik eğitim ve öğretim veren derneklerde de görev aldım. Yazı yazmayı çok seviyorum. Size de bu konuda faydalı olacağımı düşünüyorum. Göndereceğiniz tekliflere açığım. Kolay gelsin...

bluestarletus

9 yıl önce
Mail adresinizi verirseniz, yayınlanmış çalışmalarımdan örnekler gönderebilirim. Düzenli olarak yazmak iyi bir düşünce... Reklamcı olduğum için de doğru bir hitap yakalamanın rahatlığı oluyor. Saygılarımla. 
Yanıt Yaz