Bayan Yazar Arıyoruz
missaydemir

Konu Sayısı: 31
Bayan Yazar Arıyoruz
9 yıl önce
Merhaba,
Yeni açılacak olan bir blog için her hafta 3 yazı (ilerleyen zamanlarda arttırılabilir) yazacak bayan yazar arıyoruz. Blog iç giyim üzerine sadece bayanlara hitap eden bir blog olacaktır. Bu yüzden bu işi vereceğimiz arkadaşın;
  • İç giyim/fantezi giyim konusunda bilgili ve ilgili
  • Standart başlıklar yerine ilgi çekici ve sıradışı başlıklar bulabilen ve bu başlıklarda okuyucuyu etkilemeyi başarabilen
  • Okuyucu ile arasında samimi bir bağ kurabilecek anlatıma sahip
  • Yazılarını ürün görselleriyle süsleyebilen
biri olması gerekmektedir. Yazıların minimum 250 kelime olması gerekiyor ve her yazı için 5TL sabit ödeme yapılacaktır. Ödemeler ise haftalık olarak yapılacaktır. "Ben yaparım bu işi!" diyen arkadaşların özel mesaj ile mail adresimi istemeleri ve vereceğim adrese 100 kelimelik örnek bir yazı (anlatımınızı görmemiz için) göndermeleri yeterli olacaktır.

Herkese bol kazançlar.

mügegöer

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
E-mail adresi gönderirseniz yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.iyi geceler
nisanur

Konu Sayısı: 1
9 yıl önce
Ben yapabilirim geri donus yaparsaniz sevinirim.
missaydemir

9 yıl önce
Mesajlar gönderildi.
erinkaya

Konu Sayısı: 2
9 yıl önce
İyi günler. Tarif ettiğiniz şekilde bir çalışmayla size yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Benim de kendime ait bir bloğum bulunmakta yazım tekniğimi bu blogtan inceleyebilirsiniz. Teşekkürler.
mirage2411

9 yıl önce
merhaba, yazılarınızı yazabilirim, iyi çalışmalar dilerim
missaydemir

9 yıl önce
@mügegöer  ile çalışmaya başladık ve her iki taraf içinde hayırlısı olur inşallah. Anlatımını beğeneceğimiz bir iki yazar ile daha çalışabiliriz. @erinkaya  ve @mirage2411 mesaj gönderdim sizlere de.
elfglnr

Konu Sayısı: 1
9 yıl önce
mail adresinizi gönderebilirseniz benim de yazı tarzımı beğenebileceğinizi ve beraber çalışabileceğimizi düşünüyorum.
ozgekaratas

9 yıl önce
mail adresini öğrenebilir miyim?
missaydemir

9 yıl önce
@elfglnr  ve ozgekaratas mesaj ile mail adresimi ilettim.
Yanıt Yaz