Bayram Tatilinde Makale Yazılır
Vonzarovich

Konu Sayısı: 7
Bayram Tatilinde Makale Yazılır
8 yıl önce
Neredeyse her konuda (yabancı dil makaleleri hariç) makale yazabilirim. Sağlık, dizi, film, teknoloji, güzellik ve bakım gibi alanlara fazlasıyla hakimim. Diğer alanlarda da başarılı makaleler çıkarırım. Eski bir yazar sayılırım ve bu sitede birçok satış yaptım.
Bayram dolayısıyla yazarların bazıları müsait olmayabilir. Ben memleketime gitmeyeceğim için müsaitim. Bayram tatili boyunca, büyük çaplı siparişlerde dahil olmak üzere makale alımları için benimle iletişime geçebilirsiniz. 
damla1

Konu Sayısı: 4
8 yıl önce
Merhabalar, 100 kelime birim fiyatını pm alabilir miyim?
Vonzarovich

8 yıl önce
Gönderildi. İlginize teşekkürler.
gönüldenyazar

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
Bu günden itibaren tüm bayram sürecinde her türlü makale yazabilirim. İlgililere duyurulur.
tembel yazar

8 yıl önce
Bayram boyunca çalışmayı düşünüyorum. % 100 özgünlükte her konu hakkında dil ve anlatımı düzgün makaleler yazılabilir. ilgilenen alıcı arkadaşlar mesaj yolu ile iletişime geçebilirler. 
Aşk

8 yıl önce
Bende bayramda müsaitim ve özellikle sağlık, teknoloji ve spor konularına oldukça hakimim. İsteyenler iletişime geçebilir...
Yagmurca

Konu Sayısı: 2
8 yıl önce
Bayram olsun olmasın her türlü vakitte müsaitim. İstenilen kategoride makalelerinizi yazabilirim.
mervezeus

8 yıl önce
Merhaba; 
bayram süresince ve sonrasında hafta sonları makale yazabilirim. Konu, fark etmez ;)  
elvinnazz

8 yıl önce
Bütün bayram boyunca bende çalışmayı düşünüyorum. Her konuda makale yazabilirim. Buraya yeni kayıt oldum ama, makalecilik konusunda uzun bir geçmişe sahibim. Çeşitli sitelerde hem yazar hem editör olarak da görev yaptım. Makalelerim özgündür. Özgünlük kontrolünden geçmeden asla ilgili kişiye ulaştırılmaz. İmla kurallarına çok dikkat ederim.
İlgililere burdan duyurulur. 
Bu mesaj elvinnazz tarafından 11.09.2016 15:23:41 tarihinde değiştirildi.
idnz92

8 yıl önce
arkadaşlar pembesafir.com siteme 3 gün boyunca 300 er kelimeden 2 veya 3 er yazı yazıp ekleyebilecek arkadaş arıyorum. 3 gün boyunca şehir dışında olacağım için kendim siteye ekleyemeyeceğim bu yüzden wordpresse yazı ekleyebilen ve yazılara da resim ekleyebilecek arkadaşlar bana özelden yazarlarsa sevinirim. konu olaraka sitedeki kategorilere göre istediğinizi yazabilirsiniz. Acil dönüşlerinizi bekliyorum.
Bu mesaj idnz92 tarafından 12.09.2016 21:57:18 tarihinde değiştirildi.
Yanıt Yaz