Vonzarovich
Konu Sayısı: 7 Mesaj Sayısı: 44 |
Neredeyse her konuda (yabancı dil makaleleri hariç) makale yazabilirim. Sağlık, dizi, film, teknoloji, güzellik ve bakım gibi alanlara fazlasıyla hakimim. Diğer alanlarda da başarılı makaleler çıkarırım. Eski bir yazar sayılırım ve bu sitede birçok satış yaptım.
Bayram dolayısıyla yazarların bazıları müsait olmayabilir. Ben memleketime gitmeyeceğim için müsaitim. Bayram tatili boyunca, büyük çaplı siparişlerde dahil olmak üzere makale alımları için benimle iletişime geçebilirsiniz. |
damla1
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 16 |
|
Vonzarovich
Konu Sayısı: 7 Mesaj Sayısı: 44 |
|
gönüldenyazar
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 5 |
|
tembel yazar
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
|
Aşk
|
Yagmurca
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 13 |
|
mervezeus
|
elvinnazz
Bütün bayram boyunca bende çalışmayı düşünüyorum. Her konuda makale yazabilirim. Buraya yeni kayıt oldum ama, makalecilik konusunda uzun bir geçmişe sahibim. Çeşitli sitelerde hem yazar hem editör olarak da görev yaptım. Makalelerim özgündür. Özgünlük kontrolünden geçmeden asla ilgili kişiye ulaştırılmaz. İmla kurallarına çok dikkat ederim.
Bu mesaj elvinnazz tarafından 11.09.2016 15:23:41 tarihinde değiştirildi. İlgililere burdan duyurulur. |
idnz92
Konu Sayısı: 7 Mesaj Sayısı: 30 |
arkadaşlar pembesafir.com siteme 3 gün boyunca 300 er kelimeden 2 veya 3 er yazı yazıp ekleyebilecek arkadaş arıyorum. 3 gün boyunca şehir dışında olacağım için kendim siteye ekleyemeyeceğim bu yüzden wordpresse yazı ekleyebilen ve yazılara da resim ekleyebilecek arkadaşlar bana özelden yazarlarsa sevinirim. konu olaraka sitedeki kategorilere göre istediğinizi yazabilirsiniz. Acil dönüşlerinizi bekliyorum.
Bu mesaj idnz92 tarafından 12.09.2016 21:57:18 tarihinde değiştirildi. |