mrtydn13
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 4 |
Gerçekten boş zamanlarını yazarak değerlendiren biz yazarlar için çok iyi bir platform burası. Ben de oldukça sakin ve sabırlı bir insan olduğumu düşünüyorum. Lakin gün geliyor bizim de sabır taşımız çatlayabiliyor. Bu sabah bir siparişe teklif verdim, işi aldım ve sipariş sahibinin de acelesi olduğu için 2 makaleyi yarım saatte bitirdim. Acelesi olduğunu söyledi ve editör onayını beklemeden hemen mail adresimden ona göndermemi istedi; sipariş sahiplerinin memnuniyetini her şeyin üstünde tutarım, yolladım. Sonra bir mail aldım, yazım kuralları var anlatım kötü gibisinden. Ben de çatladım ve bunları söyledim: Yarım saatte 2 makale yazıp editör onayından önce yollamama rağmen beğenmediğini, yazımı da tekrar incelediğimde yazım hatası bulamadığımı... Hala yazım hatasının nerede olduğunu göstermeden hata yapmışsın, öyle böyle kötü yorum yapacağım bak bir daha iş alabiliyor musun gibisinden sözler sarf etti ve ayrıca şunu söyledi "İyi makale yöneticisi arkadaşım göreceksin." Elbette arkadaşı olmadığından ve bunun savrulan basit bir tehdit olduğundan, arkadaşı olsa bile haklının yanında yer alacağımdan şüphem yok ama makaleyi siz de inceleyin istedim, blogunda yayınlamış.
Bu mesaj mrtydn13 tarafından 06.06.2017 01:44:12 tarihinde değiştirildi. Sebep:Bilgi Eklemesi http://gramofonblog.blogspot.com.tr/ Ayrıca ilk olumsuz yorumumu aldım bir hayırlı olsunu çok görmeyin :D |
memco
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
Makalenizi detaylı bir biçimde inceledim. Samimi bir üslup kullanılarak yazılmış. Bu üslup bazı kişilerin tarzı olmayabilir. Ancak yayın evinde çalışan birisi olarak belirtebilirim ki makalenizde büyük yazım hataları yok. Hatta genel itibariyle fena da yazılmamış. Birçok kişi kısa kısa cümleler kurup, bunları toparlayamayarak oldukça kötü ve amatör biçimde yazım yapıyor. Bunlardan uzak bir yazı. Belki sadece cümle sonları edilgen bitirilmeseydi daha iyi olabilirdi. Bu samimi bir üslup yaratsa da cümle içerisinde fazla kullanımı yazıyı amatörleştirebiliyor. Ve fakat kısa bir süre içerisinde yazılmış bir makaleye göre fena değil. Bu kadar kötü bir eleştiriyi hak etmiyor.
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Merhabalar,
Bu sektörde site yöneticisi veya yazar olarak bulunan ve özel hayatımızdan tanıdığımız kişilerden, etik olmayacağını düşündüğümüzden sistemi kullanmamalarını rica ediyoruz. Şahsen kendimiz bile bu sitedeki çok satan yazarlardan biri iken, sistemi devraldıktan sonra bu platform üzerinden çalışmayı veya bu platform aracılığıyla tanıştığımız iş arkadaşlarımızla iş yapmayı bırakmış kişileriz. Herhangi bir arkadaşımız değil, en yakın aile üyelerimiz bile böyle bir durumda öncelik sahibi olamazlar. Makalelerin teslim tarihinde yazarın makaleyi sisteme yüklediği vakit geçerlidir, editör kontrolü ve onayı tamamen bizim sorumluluğumuzda olan bir işlemdir ve yazarlara, editörel işlemlerden kaynaklanan gecikmelerden ötürü hiçbir zaman herhangi bir sorumluluk yüklemedik ve yüklemiyor olacağız. Sistemimiz dışında yapılan işlemler olduğundan ötürü ne yazık ki hiçbir müdahalede bulunamayız ancak yazınızı sisteme yüklediyseniz ve birey de sitesinde yayınladı ise herhangi bir iptal veya şikayet söz konusu değildir. Bu gibi olumsuz bir senaryo ile karşılaşmanız durumunda, yardım almak için bizlerle destek kısmından iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. İyi günler, bol kazançlar dileriz. |
Blue
Konu Sayısı: 9 Mesaj Sayısı: 71 |
|
Akrepp
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 64 |
|
mrtydn13
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 4 |
|
Akrepp
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 64 |
|