bkonu
Konu Sayısı: 13 Mesaj Sayısı: 27 |
iyimakale.com yönetimi acilen bir kalite kontrol sistemi getirmeli ve yazar alımı bu kadar kolay olmamalı.
Bu mesaj bkonu tarafından 17.04.2017 22:58:24 tarihinde değiştirildi. Yönetimin vereceği belirleyeceği konularda makaleler yazdırılmalı gerekirse bu makaleler buradaki diğer yazarların oylamasına açılmalı. 4 gündür beklediğim metin defalarca söylememe rağmen onlarca anahtar kelimeye sahip. Sadece anahtar kelime tekrarı var. Evimde beslediğim kedi inanın daha iyi yazar. İlk parafta yazan ile altındaki ya da sonuç paragrafının alakası yok. Alt başlık yok, bazılarında paragraf yok. Bunları web siteme koysam kullanıcılar bana güler. Yazar alım süreçleri daha da sıkı hale getirilmeli. Referansları kuvvetli olmalı ve yazarın genel bir puanı olmalı. Profilindeki yorumlardan bahsetmiyorum. Müşteriler yazarlara 5 üzerinden örneğin puan vermeli ve bu puanların ortalamasını insanlar görebilmeli. |
Gelgi
Konu Sayısı: 6 Mesaj Sayısı: 26 |
|
bkonu
|
no_education
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 59 |
|
bkonu
Evet kesinlikle bu şart. Çoğu Kullanıcının, yazarın profilindeki yorum alanındaki yukarı, aşağı oklarının aslında olumlu ya da olumsuz anlamına geldiğini bildiklerini sanmıyorum. Ek olarak yazar belli bir kalite puanının altına düşünce yönetimden uyarı almalı. Yapılan uyarılar sadece dışarıda çalışmaya yönelik benzeri uyarılar olmamalı. Ben istediğimi alamadıktan sonra, dışarıda ya da burada çalışmışım ne farkeder.
Bu mesaj bkonu tarafından 17.04.2017 23:14:51 tarihinde değiştirildi. |
SaidThat
Konu Sayısı: 16 Mesaj Sayısı: 107 |
|
bkonu
|
no_education
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 59 |
http://www.iyimakale.com/panel/forum/topic/yazar-puanlama-sistemi/11010
Bu linkte konu gündeme gelmiş, hatta ben başlatmışım :) Umarım yönetici arkadaşlar bunu bir an önce hayata geçirirler :) |
yellowpen
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 15 |
|
sultana34
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 32 |
Burada bir konuya değinmek istiyorum, sizinde ihmalkarlığınız var büyük ölçüde. İsteğinize benzer makale örneği göndermiyorsunuz talep edildiği halde.
Kontrol edip onaylamanız için gönderilen makalelere bakmıyorsunuz sipariş saati bitene kadar. 101 kelimelik makale içerisinde 3 anahtar istiyorsunuz üstelik anahtarlar 3'er kelimelik, tabi ki sırıtır 100 kelimede, biz 300 kelimeye bile bazen 1 tane koyuyoruz. Mantığa vurulduğunda 100 kelime içinde ortalama 10 kelime anahtar kullanılmış oluyor. Ki bu daha çok paravan sitelerde kullanılır. Son olarak da eklemek istediğim bir şey var, müşteri sizsiniz, her zaman haklıdır müşteri evet fakat "çöp, rezalet" kelimelerini kullanma hakkını doğurmuyor bu size. Beklentimi karşılama veya istediğim gibi yazmadı diyebilirsiniz ama hakaret babında kelimeler kullanmamalısınız. Sanırım size 100 kelime yetmiyor,ki bu isteklere göre en az 200 kelime olmalı bence. |