Bazı Yazarlar Kesinlikle Kazanmayı Haketmiyor
townsheriff

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
Bende bir şeye değinmek istiyorum, burada yazarları eleştirmişsiniz ama yazarlardan daha çok müşterilerde sıkıntı var. Site açarken daha kapsamlı konu içerik üretilebilecek siteler açsaydınız belki yazarlarda işini daha iyi yapabilirlerdi. Bir konu hakkında siz sadece 7 günde 100 tane makale isterseniz yazarlarda haliyle içerik üretmekte zorlanacaktır. Bence yazarlardan daha çok makaleyi alacak kişilere puanlama sistemi getirilmesi lazım ve ayrıca burada yeni yazarlara hiç şans tanınmıyor. Tamam bu sitede yeni olabiliriz ama yazarlık konusunda yeni değiliz. Zaten burada kazanan toplam 20 yazar vardır bu 20 yazarın dışındakiler sinek avlıyor. 
yellowpen

8 yıl önce
Çok doğru. Tebrikler..
bkonu

Konu Sayısı: 13
8 yıl önce
Evet
SaidThat

Konu Sayısı: 16
8 yıl önce
Siparişlere verilen teklifler,  teahhüttür. Alıcı nasıl makale istediğini detaylandırıyor. Gerekirse mesajla haber ediyor. Kimse bizden zorla 10 günde makale yazmamızı istemiyor. Bu müşterinin talebi. Siz 15 yazın 20 yazın. Ayrıca çok makale yazmak özensiz olmayı gerektirmez.
Son olarak burada herkes kazanmakta ve sayı 20 ile sınırlı değil.  herkes de aynı değil. Ben yeni başladığımda neredeyse 1 ay makale satamadım. 
yellowpen

8 yıl önce
Benim bir ayı geçti..;)
townsheriff

8 yıl önce
Bakın farkındaysanız makaleyi satın alan kişiler belli, onların dışında makaleyi alanlar yok.Çok az kişi. Keza makaleyi satanlarda belli onların dışında da satan yok. Daha doğrusu alan yok. Burada kendi çıkarlarınız için diğer yazarları görmezden gelemezsiniz. 
townsheriff

8 yıl önce
Sitede hep eski yazarlara imkan tanınıyor.
no_education

Konu Sayısı: 5
8 yıl önce
Sevgili townsheriff bu dediğinize katılmıyorum. Ben de sitede çok yeniyim. Siteye üye olduğum ilk haftalarda kocaman bir ümitsizliğe kapılmıştım. Sonra sitedeki arkadaşların tavsiyesi ile sisteme birkaç makale yazarak hazır makale kısmında satışa koymaya karar verdim. 3-4 hazır makale ekledim ve hızlı bir şekilde satıldı. Daha sonra da teklif verdiğim siparişlerden bana dönüşler başladı. Çok eski olmamama rağmen şu anda vaktim olsa inanın çok fazla sipariş alabilirim.
Demek istediğim ümitsizliğe kapılmayın sistemle ilgili. Sadece direk siparişlere teklif vermek yerine bir miktar hazır makalenizi satışa sunun. Zamanla makale alıcıları sizin de kaleminizin kuvvetini görerek size de siparişler vermeye başlayacaktır.

serdaryilmaz

Konu Sayısı: 10
8 yıl önce
2 gün önce üye olan, sadece tek hazır makale yükleyen bir kişinin "Hep aynı yazarlar tercih ediliyor" şeklindeki şikayetini anlamak pek mümkün değil. Buraya 3-3,5 yıl önce üye olan yazarlar var ve hepsiyle konuşursanız ilk üyelik süreçlerinde neler yaşadıklarını anlatırlar. İlk makalemi sisteme üye olduktan yaklaşık 1,5 ay sonrasında sattım ve olumlu referans almaya başlayınca tercih edildim. Üstelik o 1,5 aylık süreçte sistemde onlarca hazır makalem bekledi. Hiçbir zaman da bir başlık açarak ya da açılan başlığın altına yazarak şikayette bulunmadım. Eğer varsa bir sisteme 48 saat içinde entegre olup, 48 aydır sistemde olanlardan daha fazla kazandıracak bir sayfa hep beraber orada yazalım. Sonuçta kimse kimsenin hakkını gasp etmiyor ve herkes emek vererek bir şeyler üretmeye çalışıyor. Sözüm sadece bir kişiye değil özellikle son dönemlerde bu tarz ithamlar arttığı için yazma gereği duydum. Herkese bol kazançlar dilerim..
Rmys_Sn

Konu Sayısı: 2
8 yıl önce
Ben buraya katıldığımda tecrübem olmasına rağmen 3-4 gün sipariş alamadım ama yazdığım hazır makalem satıldı ve kötü bir yorum almadım ardından bu kişiler bana niye sipariş versin yorumum yok yeniyim referansım yok benim müşteri edinebilmem için çabam olmalı dedim. Bir web site açıp örnek iki makale ekleyip profilime link verdim web sitenin sonra beğenen siparişini verdi. Çok şükür yavaş yavaş başladım kazanmaya. Bilgisayarım eskiydi klavye zor basarken ben makaleyi yazdıktan sonra 10 15 kere tuşların basmadığı yerleri düzelttim. Yeri geldi tek bir makaleyi araştırarak 1 saatte değil 2-3 saatte yazdım. Ki karşılıklı anlayışta önemli Hiç sipariş geciktirmem olmadı ancak yarım gün bir makaleyi özel bir sebepten yükleyemedim acildi çıktım. Durumu bildirdim anlayışla karşılandım gelir gelmez yükledim. Karşıya verdiğimiz güven ve karşıdan aldığımız tavırda önemli sipariş alındı diye günde 20-30 tane yazma zorunluluğuda yok. Gününde teslim ve karşıdaki kişinin isteklerine önem vermek önemli günde kişi 40 makale yazsa yazdığı kişiye uymadıktan sonra bir işe yaramaz. Bugun hastalıktan kırılıyorum mesela yazacak beyin yok beyin kazan yarın bugunle birlikte telafi ederek yazıcam. Sırf yazmış olmak için kimse yazmasın kimsede madur olmasın.
Yanıt Yaz