Bazı Yazarlar Kesinlikle Kazanmayı Haketmiyor
townsheriff

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
 50 tane makaleyi de satışa sunsam satışta sonlarda çıkan makalenin nasıl satılma şansı olabilir ki ? 2 haftadır fark ettiniz mi editörlerin seçtiği makaleler güncellenmedi neden çünkü kendi adamlarının makalesi de ondan ve satılana kadarda değiştirmeyecekler.
Rmys_Sn

Konu Sayısı: 2
8 yıl önce
Şuan gözlerim bile yerinden çıkacak kadar ağrıyor ve ben kazanamıyorum diyenleri gördükçe sinirleniyorum lütfen herkes çaba göstersin. Kimse çabasız kazanamıyor. Bende yeniyim ben faturamı ödeyebildiğimde çaba göstermemin karşılığını aldım. Size kimse sebepsizce şans vermez o sebebi siz yaratın.
Rmys_Sn

8 yıl önce
Satışa sunulan makaleler dikkat çekmedikçe gitmiyor daha çok aranacak web sitelerine daha çok koyulan konularda makale satışa sunulduğunda 1 yada 2 haftada satılıyor.
Bu mesaj Rmys_Sn tarafından 18.04.2017 23:01:39 tarihinde değiştirildi.
no_education

Konu Sayısı: 5
8 yıl önce
Sevgili townsheriff buradaki sistem gerçekten güzel işliyor. Son dönemde iyimakeleye ağırlık vermeye başladım ve buradan çok güzel kazançlar elde etmeye başladım. Çaba gösterip ortaya güzel ürünler çıkarırsanız mutlaka alıcısını bulacaktır. Size tavsiyem sadece en iyi şekilde yazmaya çalışın. Güzel paralar kazanmaya başladığınızı göreceksiniz. Ancak bu bakış açınızı değiştirip olumsuz şeyler bulmaya çalışmak yerine nasıl daha güzele ulaşabilirimi kovalamanızı öneririm.
townsheriff

8 yıl önce
Bakın geçen hafta biri sipariş koymuş bende teklif vermiştim en ucuz teklife yakındı. Sonra 5-10 dakika bekledim ben mesaj attım. Adamın bana dediği laf şu "Siz sitede yenisiniz ben tecrübeli yazar arıyorum." ben sitede yeni olabilirim sonuçta bana yazarlığı bu site öğretmiyor, hatta site yazarlık başvurusuyla sitede bize bu şansı tanıyor. Her önüne gelen yazar olmuyor yani. Bir insana şans vermeden ön yargıyla yaklaşamazlar.
no_education

Konu Sayısı: 5
8 yıl önce
Her sipariş veren bu şekilde yaklaşmayacaktır. Mutlaka yeni yazarlara şans tanıyan müşteriler de oluyor. Hatta özellikle yeni arkadaşlara şans tanıyan kişileri bizzat görüm. bayramaktas isimli üye mesela. Çoğu zaman yeni üyelere şans tanıyor. Buna benzer birçok kişi mevcut sitede. Velhasılkelam takdir sizin elbet. Kimse sizi burada zorla tutmayacaktır. Eğer ortam sizi sarmadıysa gitmek de sizi iradenizle olacaktır...
townsheriff

8 yıl önce
Merak ettim siz baya övdünüz bu mecrayı, ne kadar kazanıyorsunuz günlük, haftalık veya aylık 
Rmys_Sn

8 yıl önce
Sayın townsheriff Daha bir kaç gün olmuş siz buraya katılalı daha ilk karşılaştığınız olumsuzlukta yılmayın bir hazır makale dikkat çekmeyecektir satılana kadar yazınız elbet satılacaktır ve dikkat çekilecektir. Ve katılıyorum yeni yazarlara da şans tanıyan var ancak denk gelmeniz için daha çok yenisiniz sabır etmenizi öneririm. Birçok yazar arkadaş ilk zamanlarında kazanamadığını artık iyi gelir elde ettiğini anlattı. Önce emek ve sabır tabiki tecrübesiz değilsinizdir ancak sabırsız normal hayattada kazanılmıyor zaten. Herhangi bir şirkette dahi sabırsız hak alınmıyor.
townsheriff

8 yıl önce
Eğer site editörlerinden konuşup tanıdıklarınız varsa, onlara benim yerime şunu söyleyin; Siteye yazar çekeceklerine müşteri çeksinler sitede yazar çok ama satın alacak yok.
Gelgi

Konu Sayısı: 6
8 yıl önce
Önce sevdiğiniz için ardından para kazanmak için yazın, satılmasa da severek yazmaya devam edilirse çok kısa sürede sitenin öncü yazarlarından olabilirsiniz. Çok kısa süre derken aylardan bahsediyorum. Sonuçta emek ve birikim işi...
Yanıt Yaz