eooonz
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 14 |
İyi çalışmalar arkadaşlar. Bir süre önce iyimakale.com dan 60 makale alarak açmış olduğum BebekBaby.com blog sitem ile bir süredir ilgilenemiyorum. Bundan sonra da pek ilgilenebileceğimi sanmıyorum. İyimakale.com da da gördüm ki bebekler ve yemek tarifleriyle ile ilgili makale yazan arkadaşlar var ve bu konular hakkında blogları olanlar, açmak isteyenler var. Site boşa gitmesin birileri değerlendirsin istedim. Bu yüzden satmak istiyorum.
-Site kullanımı gayet basit blogger tabanlı bir site. -Şuanda yüklü 75 makale ve 450 yi aşkın bebek resmi var. -Siteye adwords reklamları, sponsor reklamı gibi her türlü reklam konabilir -Site nin çok üyesi olmayan facebook, twitter hesapları var -Tema ücretsiz ve güzel bir tema ve ben editledim, tema editlemek zahmetli bir iş. -Site blogger tabanlı bu yüzden hiçbir hosting gideri yok -Sitenin masrafı sıfır, sadece domain masrafı var o da yıllık 20 tl civarı. Düşünen arkadaşlar bu konuya yazabilir, mesaj atabilir, çok önceden açmış olduğum ilana buradan teklif verebilir. |
batuhandag
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 3 |