Makaleyazarı33
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 43 |
Aslında bazen iletişim probleminden kaynaklı sorun yaşanabiliyor. Aynı şekilde benim de aldığım bir projede ilan veren kişi istediği detayları belirtmediği halde "İstediğim gibi olmasa da makaleleri kullanacağım demişti." Sanki o söylemiş de ben yazmamışım gibi... Siz yaptığınız işten eminseniz bence aldığınız parayı da hak ediyorsunuz.
|
SecretPort
Konu Sayısı: 6 Mesaj Sayısı: 64 |
Prensip olarak yazdığım makale satıldıktan sonra müşteriyle olan diyaloğumu koparmamaya çalışırım.
İllede yorum yap demem. Makalede aklına yatmayan bir husus olursa düzenler; tekrar kendisine yeni halini lletirim. Bu şekilde ki iyi niyetli yaklaşımlar en güçlü referansa makalesinin ötesinde yarar sağlıyor. Neticede bunun yarını da var. Herkese makale dolu günler dilerim |
Makaleyazarı33
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 43 |
|
Emir Timur
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 2 |
Merhabalar, Tülin Hanımın yazdığı makalelerden iki tanesini aldım. İlk aldığımı beğendim ve yorum yazarak belirttim. İkinci aldığımı da okudum siteye ekledim linki verdim iki gün sonra yayınlanacak dedim. Ve "Çok başarılı bulmadım. Daha da iyi olabilirdi. Okuyana pek güzel bir makale denecek gibi değil. İki gün sonra sitede yayınlayacağım. Okuyup kararı kendiniz verin. Daha başarılı makalelere inşallah. " diye fikrimi beyan ettim. Beğenmediyseniz yorum yazmayın diye bir uyarı da görmedim. Sadece beğendiklerimiz olursa fikrimizi yazalım , beğenmediklerimiz olursa yazmayalım mantığı ne kadar doğru olur. Tülin Hanım'ın bana mesaj attığı ve mesajına cevap alamadığını belirtmesi daha bir üzücü. Sürekli bilgisayar başında ve sürekli sitede olmamı beklemek orası daha bir şaşırtıcı. Mesajında makalemi yayınlamanızı istemiyorum aynı ücretle makale açın ücretinizi iade edeyim dedi. Bende tamam dedim. İşinin arkasında durduğu içinde teşekkür ettim. Son konularda bu yazılanları görünce ayrıca şaşırdım. Siz yazdınız diye beğenmek zorunda olmamızı düşünmeniz çok tuhaf. Burada tıkanıp kaldım diyecek söz bulamıyorum. Eleştiriye açık olmayan ki eleştiri bile değil beğenmediğimi belirttiğimde bu şekilde fevri davranış bir makale yazarına pek uygun durmadı. İyi Makale üyelerine saygılarımla.
|
SecretPort
|
mazimdekiler
Konu Sayısı: 20 Mesaj Sayısı: 129 |
Burada kimse 1 TL ile yazacaksınız diye zorlamıyor, ancak piyasa fiyatı 1 TL olduğu için genellikle bu arayış var ve bildiğiniz gibi İyimakale'nin bu sınıra ulaştırmak için çabaları var ve yakın zamanda sonuçlanması bekleniyor. Burada bazı yazarların belirli süre belirtip, acil dediğimiz yazılara daha fazla fiyat verdiği de görülüyor. Normal zamanda da ben xx TL'ye yazmam deyip, daha fazla talep edenler var. Ve bu yazarların da yazdığı siparişler bulunuyor. Kısacası demek ki talepleri kabul ediliyor. Şimdi siparişleri alana kadar uğraşıp da, sonrasında 1 TL'ye yazdırıyorsunuz, neyini beğenmiyorsunuz tavrınızı da anlayabilmiş değilim. Zamanında burada 1 TL'den daha düşük teklif verip yüzlerce sipariş tamamladım ama hiçbir zaman ücreti gündeme getirmedim, sonuçta sizler de memnun değilseniz dersiniz 2 TL 100 kelimesi diye, ha kabul edilmezse de kimse bize sipariş vermiyor demezseniz sevinirim.
|
SecretPort
Buna bir şey diyemem ama bilinsin ki ben ve birçok yazar arkadaşımız çok kaliteli içerik üretiyoruz.
Siparişleri en ucuza teklif verene yazdırıp sonra sorun yaşayanlarla da ilgilenmiyoruz. Onların kaprislerini de çekmeyeceğiz. Ahmet Tuğhan Bey' in deyimiyle kimse babamızın oğlu değil. Biz paramıza ve işimize bakıyoruz. |
Emir Timur
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 2 |
Daha bir kaç gün önce üye oldum bu kadar sorun yaşayacağımı bilmezdim. 30 adet makale sipariş ettim ve kimseye de bir çok şart koşmadım. Ben kimseden zorla bir şey almadım. @SecretPort ortaya bir ürün bırakılıyor bende talip olup alıyorum. İade etmek istiyorum diye bir talebim de olmadı. Saygısız bir yorumum da olduğunu sanmıyorum. Sadece fikrimi beyan ettim. Burada sürekli olarak siteme makale almak için bulunuyorum. Farklı arkadaşlara sipariş veriyorum hangi konularda daha iyi (bana göre) yazdıklarına bakarak ona göre siparişlerimi o arkadaşa yönlendireceğim. Sonuç itibari ile bende işime bakıyorum. Tülin hanımın isteği üzerine makaleyi sitemde yayınlamadan iptal ettim. @secretport 'Ne yazık ki profesyonel çalışma bekliyorsunuz. en teknik konularda 1 TL ye makale yazdırıyorsunuz. Hatta makalenin içeriğini siparişten sonra verip yazarın elini kolunu bağlıyorsunuz. Bu ne kadar doğru'. Bu yazdıklarınızın benle ne alakası var onu da anlamış değilim. 1 TL ye illa bana yazın da demiyorum. Siz sunuyorsunuz bende satın alıyorum. Bu konunun farklı yerlere çekilmesi üzücü.
Bu mesaj Emir Timur tarafından 08.08.2017 23:12:31 tarihinde değiştirildi. Sebep:tarafıma iletilen mail sebebi ile. Sonuç itibari ile Tülin Hanımın makalesini kendisinin talebi üzerine sitemde yayınlamadan kaldırdım. Lütfen artık farklı yerlere konuyu getirmeyelim. Teşekkür ederim. İyi makale üyelerine saygılarımla. edit: 08.08.2017 saat 23:10. Tülin Hanım yazıyı yeniden düzenleyip tarafıma iletmiştir. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim. |