Ben kazanıyorum, Sizde kazanın.
MjBolubeyi

Konu Sayısı: 14
Ben kazanıyorum, Sizde kazanın.
10 yıl önce
Arkadaşlar coin diye bir kavram türedi son yıllarda bildiğiniz gibi. Bu sitede isterseniz bilgisayarınıza coin kastırarak ya da yatırım yaparak para kazanabiliyorsunuz. Yatırım yaptığınızda adamlar sizin adınıza bilgisayar kiralıyor ve kiralanan server yine sizin için alt coin kasıyor. bu işlemi internette aratırken madencilik diye de aratabilirsiniz. Kısaca adamlar yatırım yapın size havadan para verelim demiyorlar.

Ben korka korka ilk başta 100 € yatırım yaptım ödeme alamamayı göze alarak. fakat ödeme alıyorum. Bu ayın 4'ünde yatırmama rağmen 2 defa 30'ar lira ödeme aldım. minimum ödeme limiti 10 €
Siteye hem yatırım yapıp hem de kendi bilgisayarınızla da kazanabilirsiniz fakat ben i5 işlemcili 8GB ramli bilgisayarımdan en fazla 0,4€ kazandım, 24 saat açık tutarsanız belki 1 euroy'a belki yaklaşabilir. Ev bilgisayarları bu iş için uygun değil kısaca kazanç için yatırım yapmak gerekiyor.

Yatırım tabloları ise şöyle

tabloyu ben çevirdim orjinali için siteye göz atınız.

Ben buradan 99€ olan paketi aldım yani starter yazanı. Yabancı dili olmayan arkadaşlar için. Bu paketi yani o bilgisayarı 99€ verip 3 aylığına kiralıyorsunuz. Size günde en az 2,22€ kazandırıyor. 1 ayda 30 x 2,22€ = 66,6€ olur 3 ayda ise 199,8€ olur.  yani kiralandığı süre bitince kendisini ikiye katlamış oluyor. Daha yüksek paket alırsanız daha fazla kâr ettirir. Starter ve Pilot paketleri almanızı öneririm. 

Bu tür siteler genellikle ömürlüdür. 1-2 yılda scam yani asılsız hale gelir. Fakat bu site yeni açıldığından en az 8 ay kadar daha garantisi var gibi görünüyor. Bende sizler gibi bu siteyle bağlantılı değilim ve amacım yalnızca kazanmak. Rica ediyorum kaybettiğinizde sizi sıkıntıya sokacak miktarlar yatırmayınız ama kazanmak için yatırmakda şart.
Referansım ile üye olursanız sevinirim, her türlü desteği anlık olarak facebooktan verebilirim konuyu takip etmeye devam edebilirsiniz. Bence zaman kaybetmeden yatırım yapın ve kısa bir süreliğine tek uğraşınız para çekmek olsun. Zaten çoğu paket yaklaşık 1 ayda kendisini amorti edecek. Normal ürün satın alır gibi satın alıyorsunuz sistem zaten çok basit kredi kartıyla alınıyor ve $ olarak çekim yapıyor.
Daha detaylı sorularınız içinde facebooktan ekleyebilir mesaj atabilirsiniz. http://www.facebook.com/mjbolubeyi

Üyelik linki http://cointellect.com/?code=43837de9

Bu mesaj MjBolubeyi tarafından 17.10.2014 14:07:32 tarihinde değiştirildi.
MjBolubeyi

10 yıl önce
Buyrun arkadaşlar şahsi ödeme kanıtım, başka yerden alıntı değildir. Sistem paypala ödeme yapıyor. 

MjBolubeyi

10 yıl önce

Bugün aldığım ödeme kanıtı arkadaşlar buyrun.

iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
Kendimiz başka yerden sunucu kirayalayıp yapabilir miyiz?
MjBolubeyi

10 yıl önce
Hocam elbette çalışır. VDS'de de çalışıp kazandıracaktır fakat yine günlük 0,4 - 0,5 üzerine çıkabileceğini sanmıyorum, (deneyip görmek gerek) Yalnızca CPU değil GPU'da gerektiriyor çünkü. Adamlar coin farm kurmuşlar ve yalnızca bu iş için imal edilmiş makinelerle çalışıyorlar. Yani yatırım yapmadan kazanmak pek kolay değil. Paketleri aldığınızda belirtilen miktarda en az kazancınız oluyor. Paypal ya da DogeCoin olarak ödeme alabiliyorsunuz. Paypal işlemleri 1-2 gün sürüyor DogeCoin anlık. Paypalda minimum ödeme alma limiti 10 euro ve paketler kısa sürede kendisini amorti ediyor sonrası ise yalnızca kâr.

Fakat unutmamak gerekir ki sizin için dünyanın sonu olmayan miktarları yatırmak en mantıklısıdır. coingeneration ya da banners broker gibi piyasaya çok sağlam giren firmalar bile 1-2 yılda ömrünü doldurdu çünkü. Bu sistemi tavsiye ediyor olmamın en büyük nedeni çok yeni olması. Şuan 6 aylık paketle kazanç kesin gibi görünüyor. ancak hiç birşey yüzde yüz değil. Bundan 5 ay sonra her yerde görüp hayıflanmaktansa ya da geç mi kaldık acaba diyerek katılmayı düşünmektense şimdiden, erkenden katılmak ve yatırım yapmak daha garanti olacaktır. 

Örnek vermek gerekirse: Bu 6 aylık paketi aldığınızda 300 euro yani 900 tl vermiş olursunuz karşılığında günlük 5,5 euro yani en düşük 15 tl kazanmış olursunuz. günde 5,5 euro ayda 165 euro yapacaktır. Kendisini amorti etmesi 2 ay bile sürmüyor tam. 55 günde 302 euro kazandırıyor. ve paketin sizde kalma süresi toplam 6 ay. geriye kalan 4 ay boyunca günlük 5,5 euro kâr ediyorsunuz.
Aynı şekilde her paket kârlı. Bütçeniz uygun değilse Starter uygunsa Pilot paketi satın alabilirsiniz. İsteğe göre 2 starter almak gibi stratejiler de uygulayabilirsiniz. her paket 1 defa alınmak zorunda değil. starter 3 adet. pilot 5 adet alınabiliyor. örneğin bütçeniz uygun fakat 6 ay çok diyorsanız 3 tane starter paket alabilir ve günde 2,2 x 3paket = 6,6 euro kazanabilirsiniz. tamamen size kalmış bu durum.
Bu mesaj MjBolubeyi tarafından 16.10.2014 03:59:50 tarihinde değiştirildi.
MjBolubeyi

10 yıl önce
Az önce aldığım ödeme, kanıtım.
MjBolubeyi

10 yıl önce
Yeni ödeme kanıtı... Katılmak isteyen arkadaşları bekliyorum

MjBolubeyi

10 yıl önce
Üye olan arkadaşlar var, üye olduktan sonra Sağ üstten "My Profile" diyerek kendinize bir isim belirlemelisiniz.

Yatırım yapmak isteyen arkadaşlar  Contract manager kısmından devam edebilir. Bana ulaştığınızda yardımcı olabilirim.

Yatırım yapmadan kazanmak isteyen arkadaşlar ise Downloads kısmından "Download Coin Miner" kısmına tıklayıp programı indirebilir, programa sitede verilen Miner license koduyla girdiğinizde kazandıklarınız hesabınıza aktarılmaya başlayacak, uzun süreli açık kalacaksa bu şekilde de kazanabilirsiniz.
kamilaydin

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
Ben programı indirdim. Ne olacak şimdi ?
MjBolubeyi

10 yıl önce
Programa sitedeki kodunla giriş yaptıktan sonra açık bırakacaksın hocam. Program kendisi kasacak coin, alt kısımlarında ne kadar CPU kullandığı yazıyor %80 sanırım standardı, bilgisayarı kullanırken onu düşürebilirsin, bilgisayarı bırakacağın zamanda yükseltebilirsin fakat doksandan yukarı çıkartmanı önermem.
Ayrıca yatırım yapmadan büyük paralar kazanmak kolay değil hocam 24 saat açık kalsa bile, onu da belirteyim.
Yanıt Yaz