kamilaydin
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 57 |
|
MjBolubeyi
Konu Sayısı: 14 Mesaj Sayısı: 180 |
Hocam normal bir bilgisayarda ya da sanal sunucuya normal program gibi kurup çalıştırabilirsin, yani normal hosting paketinde kullanamazsın. :) VPS ya da VDS alman gerekiyor yani.
Bu mesaj MjBolubeyi tarafından 28.10.2014 19:57:07 tarihinde değiştirildi. Ama günlük en fazla 1€ veriyor coin kasarak, yani yatırım yapılmadığında. Adamlar onu belirtmiş. |
MjBolubeyi
|
hülya
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 4 |
|
MjBolubeyi
Çalıştırabilirsiniz, Program açık kaldığı zaman hele ki programın CPU kullanım oranı %80 civarı ayarlandığı zaman bilgisayarda başka işlemler yapmak pek mümkün olmuyor. Çünkü işlemcinin yüksek bir oranını bilgisayar kullanıyor ve Coin kasıyor. VPS de kullandığınızda günlük en az 0,5€ kazanabilir diye düşünüyorum fakat denemek gerek. Elbette VPS sağlayan kişilerin karşı çıkma ihtimalide var.
Fakat gerçekten kazanç elde etmek istiyorsanız sırf bu iş için üretilmiş ve bu adamların coin farmında yer alan makinalara ihtiyacınız var. Bunları da siteden 3 aylık 6 aylık gibi kiralıyorsunuz. Örneğin 3 aylık paket günlük 2.22€ kasıyor ve 3 ay sizde kalıyor ödemeniz gerek miktar ise 99€. Yine 6 aylık paket günlük 5,5€ kazandırıyor ve 6 ay sizde kalıyor ve 299€ ödeyerek satın alınıyor. |
hülya
|
MjBolubeyi
Google'a coin, madencilik, bitcoin vesaire tarzı aramalar yaparsanız daha rahat anlayabilirsiniz. Ama bu sistemde coinle bir işiniz yok, bir paket alıyorsunuz ve size günlük para kazandırıyor ödeme limiti 10€ ya ulaşınca parayı paypala çekiyorsunuz sadece tek uğraşınız bu oluyor, buna ek olarak üye olduktan sonra programı kurup açık bırakırsanızda ekstra bir kazanç getirebiliyor fakat belirttiğim gibi program çok fazla kazandırmıyor ve uğraşmaya şahsen değmez diye düşünüyorum.
Bu mesaj MjBolubeyi tarafından 04.11.2014 16:58:03 tarihinde değiştirildi. |
hülya
şimdi benim evimde 3 adet pc var,bu programı birine indirip kuracağım ve o pc sürekli açık kalacak ve bu dediğiniz işlem gerçekleşiyor olunca ben euro bazında para kazanacağım öyle mi? araştırdım biraz baya kapsamlı ve çetrefilli bir işe benziyor.ancak işin özeti benim bu dediğim midr kısaca yani,programı indir kur çalıştır açık bırak kazan,bu mudur özeti? virtual olan mı para kazandırmaz dediğiniz?
|
MjBolubeyi
Evet. Virtual olan seçenekte günlük maksimum 1€ olarak bir limit var.
Şöyle özetlemek istiyorum: Sistemde iki çeşit kazanma yöntemi var birincisi yatırım yaparak kazanmak. Örneğin 3 aylık paketle 300 lira yatırıp 1.5 aydan daha kısa sürede bu yatırımı amorti edersiniz sonrası ise yalnızca kâr. 6 aylık pakette de yine yatırım 1.5 ay gibi sürede amorti oluyor gerisi yine kâr. Yatırım yapıp yapmamanıza bağlı olmadan ikinci bir alternatif olarak program ile de kazanabilirsiniz, dediğiniz gibi aynen, indir kur pc yi açık bırak mantığıyla kazanıyorsunuz. Program sizin bilgisayarınızın işlemcisini maden kasmak için kullanıyor ve size kazandırıyor. ne kadar çok açık bırak o kadar çok kazan gibi bir mantık var. Ancak tekrar söylüyorum program ile kazanmak için hem 7/24 çalıştırmak gerekiyor hem de fazla miktarlar beklememek gerekiyor. Yatırım yapıp ek olarak programla da kazanabiliyorsunuz, yalnızca yatırımla ya da yalnızca programla da kazanabiliyorsunuz. Yatırımla ne kadar kazanacağınız kesin ve hesaplamalar yapabiliyorsunuz. Durum kısaca böyle... |
MjBolubeyi