basak03
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 4 |
Çok fazla yatırım yapmadan sadece reklamlara tıklayıp küçük anketler doldurarak da para kazanabilirsiniz. Neobux türevleri içinde en güvenilir olanı. Ben de yeni başladım ama forumda okuduğuma göre epey kazanç sağlanabiliyor. Özellikle mini jobslarla. Şimdilik 2.5 dolarım var. :) Aşağıdaki link ile siz de siteye üye olabilirsiniz.
http://www.neobux.com/?rh=626173616B3033 |
hülya
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 4 |
|
MjBolubeyi
Konu Sayısı: 14 Mesaj Sayısı: 180 |
Hocam benim konuya niye yazıyorsun bunu :) Seninki PTC sistemi tık başı 0.001 veriyor günlük tıklama limiti var :) Bundan 2 yıl önce Neobux 0.01 verirken girsen kazanabilirdin, fakat şimdi yatırım yapsan o yatırımı çıkartmak bile pek imkanlı değil, çünkü kiraladığın referansların tık oranını yine neobux belirliyor, kısaca kiralık refler gerçek insanlar değil. yatırımından fazlası çıkacak olursa tıklar azalır hemen.. Yani 50-100 tane çalışkan direkt referansın varsa yatırımda yaparsan iyi kazanabilirsin. ama elbette bu çok zor. Yoksa uğraştığına değmez 1 ayda 2-3 dolar için.
Bu mesaj MjBolubeyi tarafından 04.11.2014 19:13:18 tarihinde değiştirildi. |
kamilaydin
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 57 |
İnternet'e video,resim ve yazılı anlatımlarını bulabilirsiniz hülya hanım. probux'u da tavsiye ederim. bu link'ten üye olmanızı tavsiye ederim :
http://neobux.com http://probux.com |
MjBolubeyi
Bu PTC işlerini benim konuma sokmanızı istemezdim, yani forum adabına uygun değil fakat tavsiye isterseniz PTC ile vakit kaybetmeniz hata olur, elbette tamamen sözünüzü dinleyen, referansınız olup düzenli tıklamaya hazır en az 30-50 civarı arkadaşınız yoksa. Varsa ptc kazandırabilir tabi ki. Yoksa 1 ayda kazanacağınız paraya 2 makale yazın aynı miktarı kazanın Ya da bu tanıttığım coin programını hiç yatırım yapmadan bir gün açın 24 saat çalışsın PTC den 1-2 haftada kazanacağınız parayı belki de fazlasını kazandırır. Program kazandırmıyor dedim ama PTC kadar da değil tabi ki :)
|
kamilaydin
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 57 |
|
MjBolubeyi
Aynen hocam :) PTC yi kötülemek de değil amacım fakat makale yazarak, ayda 1 tane satarak bile aynı parayı kazanabilirsiniz. Hiç bilmediğim sistemi kötülüyor değilim 3-4 yıl kadar önce PTC ile yoğun olarak ilgileniyordum kendi PTC HAvuzum vardı 12 kişilik, yeni çıkan siteleri deneyip hızlıca limite ulaşıp ödeme verip vermediğini anlıyorduk. Neobux gibi güvenilir sitelerden gelen referans kazançlarıda havuza aktarılıp tekrar üyelere dağıtılıyordu. Fakat zaman içinde 12 referansta yeterli gelmemeye başladı, hatta o dönem neobux 0.01 den 0.001 e düşürdü kazançları :) sonrasında iş patladı boşa gitti yani şöyle bi 50 arkadaş varsa üyeliğe referans olmaya hazır. Ancak değer, yoksa vakit kaybıdır.
|
basak03
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 4 |
MjBolubeyi kusura bakmayın konunuza dahil oldum. :) Son birkaç bir şey söyleyip susacağım.
Öncelikle Probux ödeme yapmıyor. Lütfen oraya üye olup zaman kaybetmeyin. Birçok emeğim ve zamanım boşa gitti benim orada. Bir de tıklamaktan ziyade mini jobslardan para kazanılıyor. Referans çok mühim değil yani. Sıfır yatırımla, sadece mini jobslarla güzel paralar kazanılıyor. Forumda hepsi yazıyor. Üye olup forumdaki Türkçe sekmesinden detayları öğrenebilirsiniz. Kimler neler kazanmış onu da. Tekrar özür diliyorum konuyu böldüğüm için. İyi akşamlar. :) |
MjBolubeyi
Doğrudur belki de neobux 10 yıllık bir site, pek çok ülke için de aktif, düzenli ya da düzensiz tıklayan 50.000 civarı üyesi olsa mini jobslardan çok kazanmak pek olanaklı değil, iddia oynamak bile çok daha mantıklı emin olun.. Standart kullanıcılar 0,25 - 0,5 - 1 ya da 5 dolar falan denk gelirse 5 10 dolar çıkması da yılda bir o da şans. 2.5 dolarım var diyorsunuz kendinize bu parayı ne kadar sürede kazandığınızı sorun, şimdi olmasa da en fazla 3-5 ay sonra bana hak vereceksiniz :) PTC ile vakit kaybetmeyi bırakıp gelin bu coin programını indirip açıp bırakın o bile daha mantıklı. Yani elbette neobux a girip en üst seviye ücretli üyelikleri alıyorsanız, maksimum seviyede kiralık referans alacaksanız bu şekilde kazanırım diyorsanız o kendi stratejiniz onu ben bilemem de bu şekilde yatırım yapmadan, evet kazanılır ama 1 ayda oda şans çoksa 5 dolar kazanarak uğraşılmaz diye düşünüyorum. Neobux ya da türevi siteler yapısı itibarıyla 1 ay hergün çalışıp aylık 2-3 dolarla yetinecek üyeler arar, 4 yıl önce aylık 500 dolar kazanan bir üye şimdi yoktur ortada birşey olur adamın üyeliği kaybolur.Neyse moralinizi de bozmak istemem herkesin bildiği kendine sonuçta, bazı şeylerde yaşanmadan anlaşılmaz, Birde herkesin kazanmaktan anladığı miktar olarak ta farklıdır tabi. PTC sektörünün lüzumsuz uğraş olduğunu elbette anlayacaksınız zamanla. Bu nedenle 6 ay sonra aynı konuda sizinle yine konuşmak isterim. Emin olun üye olmadığım, bilmediğim bir site değil özellikle neobux, Yine de dediğim gibi direkt referans bulursanız belki aylık kontör paranız falan çıkabilir tabi ki dolandırıcı bir site değil ödemesini yapıyor neobux onu da belirteyim. Sizlere de iyi geceler.
Bu mesaj MjBolubeyi tarafından 04.11.2014 21:01:36 tarihinde değiştirildi. |
MjBolubeyi