Piseac
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 15 |
Merhabalar,
Bu mesaj Piseac tarafından 09.12.2018 20:25:07 tarihinde değiştirildi. Ben İbrahim, 13 yaşındayım. 8. sınıf öğrencisiyim. Ayrıca ilkokuldan beri kompozisyon, deneme ve makale yazmaktayım. Aktif olarak editörlüğünü yaptığım 2 adet büyük ve 3 adet kendi çapında gelişmeler sarf eden siteler bulunmakta. Siparişlerim tamamen hız ve seo odaklı olmaktadır. Çünkü müşteri memnuniyeti, ticaretin en önemli faktörlerinden biridir. Karşılıklı güven ile makalelerimi yazmaktayım. Olur da, makale süresini geciktirirsem (ister 1 saat, ister 1 dakika) işlem ücretini kesinlikle almam ve müşterime teslim ederim. Sahip olduğum özelliklerden en belirgini ise kaliteli yazmaktır. Bunu örnek makalelerimde görebilirsiniz. Bahsettiğim konuda gerçekten iddialıyım.Her türlü makale konusuna hitap etmekteyim. Tecrübelerimden dolayı neredeyse her kategoride bir makalem bulunmakta. Ortalama teslim sürem 30 dakikadır. (İş durumuna göre...) Ayrıca hafta içi 08:30-17:15 saatleri arasında okulda, cumartesi günü ise 09:00-13:10 saatleri arasında dershanede olduğumdan dolayı aktif gözükmeyebilirim. Ancak geldiğimde ise anında cevap verebilirim. Ayrıca makalelerimi isteğe bağlı olarak resim ve anahtar kelime ile destekliyorum. Lütfen siparişte bu adımı yazınız. - Diğer bir platformda satıcı profilimin oluşturulduğu günümü 7 sipariş ile bitirdim. Müşteri memnuniyetimi şu mesajdan anlayabilirsiniz:
Ek olarak müşterimin diğer yanıtı: |
Hilal Sarıcan
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 14 |
|
Piseac
|
Hilal Sarıcan
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 14 |
|
Piseac
|
KurşunKalem
Konu Sayısı: 11 Mesaj Sayısı: 103 |
|
Piseac
@KurşunKalem
Çok teşekkürler Samet abi. Ben de zamanında seni çok örnek alıyordum, satışlarından imrenip daha da hevesleniyordum. Bir aralar hayalini kurduğum sitelere şuanda sahibim ve şükürler olsun ki zamanında ücret verip aldığım içeriği artık kendim hazırlıyorum. Onun dışında aileme destek oluyorum, en azından harçlığım çıkıyor çeşitli sistemlerde. "Yazmak bir aşktır. İnsan yazarak birçok şeyi dile getirebilir." sözüne hayran kaldım doğrusu. Ben öğretmenlerim ile bile sohbet edeceğim zaman yazmayı tercih ederim. Cidden yazmak bir aşktır. Düşünüyorum, yaşıyorum ve yazıyorum. Bir aralar kitap yazma hevesi ile başlayan tutkum, şuanda uzmanca (en azından kendi düşüncelerime göre) devam ediyor. Umarım da böyle devam eder. |
KurşunKalem
Konu Sayısı: 11 Mesaj Sayısı: 103 |
@Piseas
Rica ederim. Bunlar samimi düşüncelerim. Ayrıca benimle ilgili bu hoş düşüncelerini duymakta beni çok mutlu etti. İnancın, hevesin bu yolda en büyük destekçindir. Ben bir kitapta yazdım. İstediğim gibi bir roman çıkardım ortaya. Ancak zamanını bekliyorum ve aceleci olmak istemiyorum. Demem o ki; eğer öyle bir hevesin varsa, onu da hayata geçir lütfen. Çok gençsin ve çok uzun bir süreç var önünde. Bu süreci bu kadar güzel değerlendirmen beni gerçekten mutlu etti. Böyle devam etmen dileğiyle. |
ugur
Konu Sayısı: 10 Mesaj Sayısı: 65 |
|
Piseac