Bir adet sitemiz için bayan yazarlardan yorum makale alınacaktır.
rtaytug

Konu Sayısı: 11
Bir adet sitemiz için bayan yazarlardan yorum makale alınacaktır.
10 yıl önce
Merhaba,
bir adet sitemiz için 10 farklı bayan arkadaştan birer adet yorum makale alınacaktır. Konumuzun işleyişi aşağıdaki gibi olacaktır.
1- Bana özelden mesaj gönderen her arkadaşa (maksimum 10 kişi) sitemizin 4-5 adet linkini göndereceğim.
2- Yazar arkadaşlarımız bu linklerden istedikleri 1 tanesinin altına bir yorum yazacaklardır. Bu yorum, konu ile bağlantılı kısa bir anısı olabilir, yaşadığı bir tecrübesi olabilir, yoksa çevresindeki bir arkadaşının başından geçenler, olmazsa tamamen kurgu olabilecek şekilde gösterdiğimiz linkteki konu altına yorum formatında yazacaktır.
3- Ardından yazdığı yazıyı kelime sayısına göre 1,5 TL'yi geçmeyecek şekilde hazır makaleler kısmına ekleyip linkini bana özel mesaj olarak gönderecek ve ben yazıyı oradan satın alacağım.

Kısaca;
Size birkaç link göndereceğim. O linklerden size uygun gelen bir tanesini seçip altındaki yorum bölümüne yorumunuzu yapacaksınız. Konu ile alakalı gerçek bir anınız varsa çok daha iyi olur. Seo uyumu falan filan olmayacak. Doğal, başınızdan geçen bir tecrübeyi, konuşma tadında yazarsanız bizim için çok daha iyi olacaktır.

Bu çalışmada başarılı iş çıkaran ve konunun özüne göre davranan arkadaşlarımız farklı projelerimizde de ilk tercihlerimiz arasında olacaklardır.
Şimdiden Teşekkürler.

rtaytug

10 yıl önce
Buna ek olarak;
- Yorumu kendi ismiyle yapan kişilere + 0,10 krş.
- Yorum yaptığı sayfayı kendi twitter hesaplarından paylaşanlara + 0,20 krş ek ödeme yapılacaktır. (Gerçek isimli hesap, gerçek takipçiler olmalı)
- Yorum yaptığı sayfayı kendi facebook hesaplarından paylaşanlara +0,20 kuruş ek ödeme yapılacaktır. (Gerçek isimli hesap, gerçek takipçiler olmalı)
Bu şekilde yapabilecek olanlar özel mesaj atarken belirtirlerse memnun olurum.

rtaytug

10 yıl önce
2 arkadaş çalışmaya başladılar. 8 kişi daha kaldı.
rtaytug

10 yıl önce
6 adet alınmıştır. Alım devam etmektedir.
pelinsu

Konu Sayısı: 12
10 yıl önce
İlginç geldi.bnde talibim
gokcergul

Konu Sayısı: 5
10 yıl önce
Ben de talibim :)
dahaazmukemmel

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
hala alım varsa ben de şansımı denemek istiyorum?
aygül

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Ben de çalışmak istiyorum.
rtaytug

10 yıl önce
Çalışma şimdilik kapanmıştır arkadaşlar. Tekrar ihtiyaç olursa bu konu altından devam ederim.
Yanıt Yaz