Bir bilen var mı?
kalemsilgi

Konu Sayısı: 6
Bir bilen var mı?
10 yıl önce
Arkadaşlar merhaba, bazen klavyeyi kullanarak yazdıklarımı yetiştiremiyorum. Sesi yazıya çevirme programlarını kullanan yazar arkadaşlarımız var mı aramızda ? Hangi programı kullanıyorsunuz ? Kullanışlı oluyor mu?
MjBolubeyi

Konu Sayısı: 14
10 yıl önce
Bu konuda irili ufaklı programlar mevcut fakat hepsinin ya tarihi eski ya da tam olarak gelişmemiş durumda, Google translate kısmına girerek metin yazma kısmındaki mikrofon ikonuna tıklayıp yazdırabilirsin, en büyük veri tabanı yine Google'dadır diye düşünüyorum. Ayrıca tarayıcınızın mikrofona erişmesi için izin vermeniz gerekecektir. Bu işlemi yapmaya çalışırsan adres çubuğu sonunda kayıt ikonu belirecektir, tıklayıp izin verebilirsin. 

Eğer mobil olarak sesi yazıya dönüştürme programlarından bahsediyorsanız yine play store da ya da appstore da bu tarz uygulamalar mevcut, Android için bu uygulamalarda genellikle Google'ın alt yapısını kullanıyor diyebilirim.
Bu mesaj MjBolubeyi tarafından 19.11.2014 04:24:35 tarihinde değiştirildi.
yasmin86

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Benim parmaklarım, çenemden daha hızlı :))
MjBolubeyi

Konu Sayısı: 14
10 yıl önce
Aynen, ben bildiklerimi paylaştım fakat makale yazmak için bu mantıklı bir fikir gibi gelmedi bana da :)
slymn0320

Konu Sayısı: 4
10 yıl önce
yıllardır bilgisayar kullanıyorum , malum programcılık okuyorum , klavyede yazı yazmam , konuşmamdan daha hızlı :D 
moon22

Konu Sayısı: 5
10 yıl önce
Ciddi anlamda iyi bit program üretilse ne güzel olur.
Klavye ile yazmayı seviyorum ama şimdiye kadar elimde 2 kez ciddi şişlik oluştu.
Doktor, kırığa çevirme riski falan deyince bir korktum.
Arada dinlememize yardımcı olacak bir program olsa harika olur.
yasmin86

10 yıl önce
Geçmiş olsun moon22 :( Bende çok yoğun çalışıyorum hatta hiç boş vaktim yok arada parmaklarım ağrıyor ama şükür ki çok mühim bir sorun çıkmıyor 
moon22

10 yıl önce
Çok teşekkür ederim Yasmin.
Kimi zaman yazmaya dalıp, kendimizi ihmal edebiliyoruz.
Ben şimdilik çözümü, ağrı hissettiğim zaman kas gevşetici krem ya da nane yağı kullanmakta buldum.

yasmin86

10 yıl önce
Umarım en kısa zamanda hiç bir sorun kalmaz, siz de anladığım kadarı ile bu işten düzenli gelir elde ediyorsunuz, böyle olunca çok zor. Benim bir de bebek olduğu için ona bakarken parmaklar dinleniyor. Allah hepimizin parmaklarına güç kuvvet versin :)

moon22

10 yıl önce
Aynen öyle. Artık tamamen yazarlık ile gelir elde ediyorum. Bir taraftan da ufak ufak site açmaya başladım. Onları da araya kaynatıyorum. :)
İyi idare ediyorsunuz ama hem çocuk hem ev hem de yazarlık işini.
Bebek başlı başına bir iş.
Yanıt Yaz