Bir bilen var mı?
kalemsilgi

Konu Sayısı: 6
10 yıl önce
Evet arkadaşlar fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum. Peki, zaman zaman yazmaktan dolayı kendinizde tükenmişlik sendromu hissediyor musunuz?
kader

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Yaptığım işi çok sevmeme rağmen bazen beyin yorgunluğu hissediyorum, böyle zamanlarda kitap okuyup kendimi dinlendiriyorum :)
yasmin86

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Ben kendim çok farklı alanlarda çalıştığım için yani bir alanda tükensem diğer alana geçip tazeleniyorum. 
MüstehCenK

Konu Sayısı: 4
10 yıl önce
Yazmaktan sıkıldığım zamanlarda, şiir seslendiriyorum. Hem dinleniyorum hem de okuma alışkanlığımı geliştiriyorum
moon22

Konu Sayısı: 5
10 yıl önce
Tükenmişlik sendromu bizlere de sıçradı :)
Şaka bir yana, ben kimi zaman limitimi aşıp çok yorulduğumda o hale girebiliyorum.
Tempomu oturtup, kendime dinlenecek 1 gün ayarlıyor ve aynı enerji ile devam ediyorum.

Ayberk-2014

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
ben  aranızda çok yeni olduğumdan henüz tükenmişlik sendromu yaşamıyorum ancak 5.6 aylık oğlum ayberk sayesinde kafa şişkinliği sendromu yaşadığımdan makale yazarken cümle düşüklüğü yapmama sendromuna girmiş durumdayım.
yasmin86

10 yıl önce
Ayberk-2014 Az daha büyüsün hele sana hiç iş yaptırmayacak bu günlerin tadını çıkar bence :)) Bak benim durumuma 
Ayberk-2014

10 yıl önce
senin durumuna bakınca mutlu olmam gerekiyor yasmin 86 :) Çünkü gördüğüm kadarıyla senin Maşallahın var.bak o kucağındaki afacan sayesinde bayağı iyisin makaleyazmakta :)neyse şaka bir tarafa Allah canlarına sağlık versin ,Allah bizimeksikliğimizi onlara,onların eksikliğini de bize göstermesin İnşaallah onlarda büyüyecek ve biz yaşadığımız bu sıkıntılara gülüp geçeceyiz kardeşim.
yasmin86

10 yıl önce
Doğru diyorsun hep kızımın şansı ve ona daha iyi bir gelecek sağlamak için çabalarım :)
Ayberk-2014

10 yıl önce
aynen öyle yasmin 86, çabalarımız hep onlar için ,onlar  sıkıntı çekmesin diye Cenabı Allah senin de kızının da şansını ve nasibini boleylesin Amin.
Yanıt Yaz