Bir hediye..
kalemsilgi

Konu Sayısı: 6
10 yıl önce
Yani hakikaten bir aile ortamı var. Maşallah diyelim :)
MjBolubeyi

Konu Sayısı: 14
10 yıl önce
Yazarız12 beğenmenize çok sevindim :) güle güle kullanın :)

iyimakale değerli yorumunuz için sağolun, bu platformu oluşturduğunuz için size de teşekkürler. Açıkcası ilk yaptıktan sonra PSD olarak kaydettiğim için çok uğraştırmıyor bu, yine de beğenilmesine seviniyorum.

kalemsilgi cümlemize maşallah :)
kalemsilgi

Konu Sayısı: 6
10 yıl önce
Bir de sitede işlerimiz açılsa harika olacak :))) Durağanlık devam ediyor maalesef... Belki bayram sonunda bir patlama olur...
yasmin86

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Çok teşekkür ederim ellerinize sağlık, sadece kızımın ismini beklerken resim sürpriz oldu. Çok sevindim çok beğendim :)
yasmin86

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Ve kalemsilgi arkadaşımızın dediği için de amin diyorum, inşallah herkesin işleri en kısa zamanda açılır.
MjBolubeyi

10 yıl önce
yasmin86 sizde sağolun :)
Bu durgunluğun nedeni sanıyorum bazı yoğun makale alan alıcıların siteden çekilmesiyle olmuş, sanıyorum sabit yazarlarla anlaşmışlardır. Fakat ben her zaman farklılığın farklı yazarların, biz yazarlar farkında olmasak bile, daha etkili olacağını düşünüyorum. Umarım farkına varırlar :)
dbul

10 yıl önce
Piyasada genel bir durgunluk olduğu doğrudur. Artı bu durgunluk sadece makale piyasasıyla da alakalı değil. Ancak bu sitenin yazarları da biraz da kendileri edip kendileri buluyorlar kusura bakmasınlar. Bir mesaj geliyor "bu konuda makale var alır mısın" diye. Alırım diyorum. Bu konuya yazan arkadaş kendini biliyor 2 hafta geçmiş hala o makale(ler) ortada yok. 1-2 değil hangi birini anlatayım.

Pardon ama işler kendi kendine nasıl açılacak :) Hani bir fıkra vardır adam her gün dua edermiş sayısal çıksın diye, bir kere bile sayısal oynamamış.

Bilmem anlatabiliyor muyum :)) Dilerim işleriniz açılır. Bol kazançlar.
Bu mesaj dbul tarafından 28.09.2014 22:53:49 tarihinde değiştirildi.
MjBolubeyi

10 yıl önce
Haklısınız hocam durgunluk konusunda. Diğer konuda ise şahsen benimde alıcılardan kazık yediğim oldu. Yoğurdu üfleyerek yiyoruz daha sonrasında. Yine de bizi de kolay harcadınız ama :) Yani herkes öyle olmayabilir "bu sitenin yazarları" yerine kolay söz verebilen, sözlerinde durmayı önemsemeyen kısaca "kendisini bilmez yazarlar" denilmeli. Örneğin yazar aradığınızda işim olduğu için teklif vermemiştim, daha çok kazanmak uğruna ben yaparım diyerek sonradan su koyuvermeyi kendime yakıştıramam. Yine pek çok teklifi geri çeviriyorum aynı konuda tekrar tekrar makale yazmak istemediğimden, belirtilen sayı kadar iş yetiştiremeyeceğimden. Her şeye rağmen umarım dürüstlük kazanır bizde daha fazla dürüstlük kazanırız :)
Bu mesaj MjBolubeyi tarafından 28.09.2014 22:58:51 tarihinde değiştirildi. Sebep:Ekleme
dbul

10 yıl önce
Tamam genelleme yapmak pek doğru olmayabilir. Çoğunluk diyeyim o zaman. Siz zaten sınav ile ilgili bir süredir yoktunuz. Diğer arkadaşlar kendilerini biliyor. Birer birer yazıp mahcup etmek istemem açıkçası. Ben kendi fikirlerimi her zaman ifade eden bir alıcıyım. Herkes benim gibi değil. Diğerleri sadece çekip gidiyorlar.  İş ikili diyaloglarda bitiyor. Azla yetinmeyen çoğu bulamaz söylemedi demeyin. Bugün 1-2 makale yazılmasını isteyen yarın sürekli alıcınız olabilir.
Bu mesaj dbul tarafından 28.09.2014 23:01:08 tarihinde değiştirildi.
MjBolubeyi

10 yıl önce
Evet, siz fikirlerinizi belirttikçe biz "daha çok ne isteniyor, nasıl isteniyor" sorularına daha kolay cevap verebiliriz. Bu geri bildirim aslında Ar-Ge bile kabul edilebilir :)
Dediğiniz gibi azla yetinmek lazım. Ben bu yüzden yüksek sayılı siparişlere teklif vermiyorum, yüksek sayılı makale alım tekliflerini kabul etmiyorum. Çünkü aynı konu başlığında on makale yazamam, yazsam bile ister istemez tekrara düşerim, bilirim ki o kadar vakit ayıramam ayırsam bile verimli olmam. Bu yüzden toplu makale ihtiyacı olan alıcılardan daha önceleri siparişleri bölerek vermelerini istemiştim bende, Ama bazı alıcılar içinde tek kişiden almak tek seferde halletmek daha kolay ve zahmetsiz geliyor.
Bu mesaj MjBolubeyi tarafından 28.09.2014 23:05:47 tarihinde değiştirildi.
Yanıt Yaz