Bir hediye..
dbul

Konu Sayısı: 14
10 yıl önce
Belki bazı alıcılar tek kişiyle çalışmaktan yana olabilirler haklısınız. Ben hiç böyle bir şeyin yanlısı olmadım. Çünkü herkesin ilgi alanına yönelik yazılarda çok daha başarılı olduğunun iyi bilincindeyim. 

Fakat bunca aylık denememden sonra üzülerek bazı yazarların yarı yolda bırakma eğilimleri yüzünden (maalesef bunlardan bazıları başarılı yazarlar listemde yer alıyordu) kendimi biraz geri çekmek zorunda kaldım. Çünkü her zaman yeni kişilerle başlangıç yapıp onlara beklentilerimizi anlatmak gerekirse eksik yönlerde gelişmelerini sağlamak ve bunu tekrar tekrar yapmak bir süre sonra sıkıntılı hal almaya başlıyor.

Yazarlar bunun bir oyun ve eğlence olmadığının bilincinde olmalı. Söz verdiklerinde ne olursa olsun sınırlarını zorlamalılar.Ama olmuyorsa da dürüstçe çıkıp da "kusura bakmayın yapamam" demeleri gerekiyor. 

Bundan sonra ne olacak. Tabii ki ben iyimakaleyi tercih edeceğim. Sitenin yönetimi mükemmel. Zaten hep r10 da diğer platformlarda arkadaşlarıma önermişimdir. Sadece bir kere yan çizen yazarları bir daha tercih etmem olur biter. Sonunda mutlaka bunu 1-2 aylık iş olarak görmeyip sorumluluk sahibi başarılı yazarlarla çalışma fırsatım olacaktır.
Bu mesaj dbul tarafından 28.09.2014 23:36:31 tarihinde değiştirildi.
kader

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Alıcılar için de bizim için de en önemli şey muhatabını iyi seçmek diye düşünüyorum, hiç ummadığım insanlar beni de hayal kırıklığına uğrattılar ama bu onların kaybı diye düşünüyorum. Ayrıca dbul'a nasıl ve neden yanlış yapılır onuda hiç anlayamıyorum, kendisi çok kaliteli bir insan ve iş konusunda da çok anlayışlı.
yasmin86

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Aslında belki arada bana kızanınız olacak ama durgunluk yok arkadaşlar, azim eden, çalışan, yeri geldiğinde kendinden fedakarlık edene ve dbul'un dediği gibi azla yetinene iş çok. Ben bir kaç kere daha söyledim, piyasa gayet açık. Ama boş boş durarak iş kendi gelmiyor. Kendinizi tanıtıp isminizi duyurana, yazılarınızı okutturana kadar belli bir fedakarlığı göze alacaksınız, sabredeceksiniz her şeyden önce. Benim bakmam gereken bir bebeğim, işlerini yapmam gereken bir evim olduğu halde günümün çoğunu işime ayırıp kendimce belli bir yerlere geldim ve çok şükür emeklerimin karşılığını da almaya başladım. Bu işi profesyonel anlamda yapmak isteyen arkadaşlara tek tavsiyem, her zaman mütevazi ve kanaatkar olmaları.  Zaten gerisi sonradan geliyor. Bir işe ne kadar emek verilirse karşılığı da o kadar büyük oluyor. Herkese bol kazançlar.
MjBolubeyi

Konu Sayısı: 14
10 yıl önce
dbulkader ve yasmin86 hepinize aynen katılıyorum. Her konuda herkes kendisini açıkça ifade ettikten sonra çok büyük hatalar olacağını sanmıyorum. Alıcımıza-satıcımıza ast-üst olarak bakmadan en başta insan olarak, dost olarak ve iş gereği bir ortak olarak bakabilmek sorunları çözebilir. Ben iyimakale ile sitede binde bir payım bile varsa ortağım demektir. Onun gelişmesi benim gelişmem demektir aynı şekilde benim gelişmem onunda gelişmesi demektir. Bütün bunları ve en başta kendimizi bilirsek sıkıntıları minimuma indirebiliriz.

Yanıt Yaz